submit


Kita wis sijine bebarengan sawetara video relatif kanggo Filipina ing sesambetan. Nalika ora pesti guide, padha ngirim nyedhiyani sawetara inkling saka apa sampeyan bisa nyana kanggo nggoleki nalika nerangake gendakan lan LTR s ing kita rahayu sethitik pulo republik. Sesambetan: Nggenepi Pengaruh pilihanipun salah siji kudu nggawe nalika nggunakake siji kang status minangka foreigner ing Filipina. Sesambetan: Navigasi Cidra Pitu C s, Pt: Iku cepet dadi saka ala kanggo samsaya awon. Sesambetan: Butarepan ing Filipina, Pt saka Sampeyan pancene kudu pengalaman butarepan ing Republik tenan appreciate carane edan iku bisa njaluk. Sesambetan: Butarepan ing Filipina, Pt saka Kita rampung munggah kita loro-part video ing Amba Ijo Monster, butarepan ing Filipina Sesambetan: Menehi Dhuwit kanggo Kulawarga Ya, iku bagéan saka budaya ing SE Asia ndeleng carane iku bisa mengaruhi sampeyan lan carane nggawe ora nyukupi wates. Sesambetan: Dheweke s Beda Sindrom Kita wis kabeh séda iki ing salah siji titik utawa liyane.

Woy. Aku dadi seneng seri ing Filipina. Aku. Gadhah dibukak kaping ing wolung taun sing kenek pucuk ing sirah paling kaping. PITAKONAN. Aku wis nikah pine kawitan riko sawise mung minggu ngerti dheweke. Dheweke diuripake cukup negatif lan manipulative tengen adoh lan sawise rong taun atiku ditampa apa atine marang kula. Aku ngiwa dheweke karo omah mbayar kanggo lan remittances saben wulan minangka kita duwe anak. taun kepungkur, aku ketemu sandi soulmate_ uga kawasan rimba pinus lan kita wis anak lan bangunan omah ing NEGROS ora adoh saka sampeyan. EX mangerténi kita wis rampung nanging aku ngangap bab bisa legal mbabarake. SEMBARANG PIKIRANE. Sampeyan bisa bali menyang US lan divorce dheweke. Aku don t luwih saka kuwi sing ngluwihi sing. Nuwun, Steve. Mung teka tengen video ing butarepan. Sing tengen ing dhuwit. Kula Anna jenis mbuwang kula mati sawise periode. Nalika aku ana liwat ana pungkasan mangsa panas, dheweke iki supaya kocak. Durung serius. Aku iki memulang dheweke putri kanggo nglangi. Kita bakal pindhah menyang blumbang saben dina sawise Nica (putri) tak metu saka sekolah. Mengko, nalika mangan dimmer, Anna bakal ngomong aku weruh wong-wong b s looking ing sampeyan. Padha ngirim ora tiba ing baris kanggo tamparan saka kula. Aku panginten dheweke ana guyon nanging tenan ora ana. Ya, iku flattering ing cara, nanging tombol kene aku iki ora looking ing sembarang saka wanita ing blumbang. Aku iki memulang Nica kanggo nglangi. Dheweke iya banget uga dening cara lan guyon kene iku wong saka ing gunung-gunung Montana tindak menyang Filipina kanggo mulang Filipino bocah kanggo nglangi. Kula titik iki. Anna lan aku wis bebarengan kanggo liwat taun saiki. Aku wis kanggo pindhah menyang kamar darurat a sawetara dina kepungkur kanggo ultrasonik kanggo nggawe manawa aku ora duwe getih clot (aku nggoleki) aku ketemu teknologis nalika ana sing ana Filipino saka Cebu. Aku iki ngomong kanggo dheweke bab visa s, marang dheweke saka Anna dibandhingake cathetan etc. lan banjur kita tindak cara. Aku marang Anna bab iku sing ing wayah sore lan dheweke ana upset. Banget upset. Saiki aku ngerti alesan sing njlèntrèhaké ing video iki. Aku ngerti iku bagéan saka tradeoff. Sampeyan njaluk paling apik, setya, wong wadon ayu ing donya lan ing bali sing perlu kanggo bakal weruh saka budaya lan kuwi bakal kelakon. Iku nemu luwih apik karo wektu lan sanadyan padha weruh sing setya lan jujur (loro úa utama kanggo sukses ing sesambetan sembarang), iku nemu luwih apik. Mung sabar lan bakal matur nuwun kanggo apa sing kudu, lan iku ndadekake urip luwih gampang. Oh, lan tau katon ing sembarang wanita nalika sampeyan lagi karo wong-wong mau halacha ora sampeyan bisa katon, sawijining ok. Padha bakal mikir sampeyan kapandeng tho supaya bisa uga pindhah iku. Ing pungkasan iku bakal ok. Siji luwih pamikiran. Anna iki nilar dening dheweke pisanan bojomu. Sing ora dingerteni kahanan ana. Aku wong aran sing awit iku ora bisa kanggo njaluk divorce, iku menehi wong lampu ijo kanggo nindakake punapa mawon padha arep. Yen sampeyan patemon Pinay sing sethitik lawas, padha bisa wis ngalami hubungan ala ing past. Banget umum liwat ana. Minangka Ed ngandika, padha arep stabilitas lan katresnan. Yen sampeyan sing menehi kanggo wong-wong mau, sampeyan bisa njaluk liwat apa-apa, nanging sampeyan kudu weruh lan duwe empathy kanggo ngendi dheweke wis sadurunge sampeyan bisa nerusake kanggo masa depan seneng lan tentrem. Yep, ana sawetara budaya lan sistemik alasan kok Filipinas (Filipinos lan) njaluk minangka cemburu minangka padha nindakake. Michell lan aku wis bebarengan kanggo liwat rong taun saiki, lan iku kathah luwih gampang saiki saka iku ana ing awal sing s kanggo manawa. Thanks kanggo nuduhake sing, John. Ned tansah nggawe video. Aku wis t sinau cukup durung. Aku nemokake yours banget informatif ing urip, maha lan urip ing Filipina. Aku wis ketemu cah wadon ing Asia dating site, lan dheweke wis t takon kanggo bab nanging katresnan kanggo dheweke. Aku dienggo kanggo teka ana ing agustus kanggo demo nanging arep kanggo nglampahi wektu karo dheweke. Dheweke wis posisi pole kanggo atiku lan aku arep akeh banget dadi karo dheweke uga. Dheweke eseman brightens dina. Aku wis pitakonan. Aku akeh ngomong ayu Pampanga lan kita wis ngomong bab lan setengah sasi. Sayange, aku kuwatir banget dheweke scamming kula. Dheweke urip ing wilayah remot lan claims sing internet wis durung kasedhiya kanggo dalan nginstal ing omah dheweke, supaya dheweke tumbas G data kathah. Dheweke miwiti takon kula kanggo bantuan karo iki rauh sawise kita wis majeng kita sesambetan saka dating site kanggo email lan saiki ing tampilan whatsapp. Dheweke wis dikirim kula akeh gambar lan kita rembugan saben dina, nanging supaya adoh, dheweke wis mangu-mangu kanggo skype karo kula malah sanadyan aku wis mekso ing. Dheweke claims ora duwe komputer lan wis lawas sel telpon sing ngethok metu ing dheweke terus-terusan kang aku bakal ngomong nalika kita wis ngandika ing telpon iku wis cut mati kaping pirang-pirang. Aku marang dheweke sawise ngewangi dheweke ing pungkasan wektu sing aku ora bakal ngirim apa liyane dhuwit nganti kita skype lan nggawe plans kanggo kula teka ana lan visit dheweke. Dina iki dheweke ngandika dheweke wis kanggo ngirim dheweke nyewa dhuwit ngarep, amarga dheweke ibune gerah lan saiki perlu bantuan karo sing. Aku ora ngerti apa apa ing juncture iki. Dheweke iku perawat kadhaptar, supaya aku ngerti dheweke ndadekake prayoga dhuwit nanging saiki ngewangi dheweke kulawarga lan mbayar kanggo sedulur-sedulure kanggo pindhah menyang universitas. Sembarang saran bakal ngormati. Aku bakal TAU ngirim dhuwit kanggo wong aku wis tau ketemu ing wong, akeh kurang malah ora katon ing urip layar. Ana akeh banget scammers mlaku akeh cons kanggo malah mikir saka mengkono bab kuwi. Sawetara wanita kene bener nggawe karir metu saka hustling manca metu dhuwit sing. Iku negara miskin lan gampang bisa kanggo cantik wujud bali. Pangarep-arep sing mbantu. Hey loro, aku super bungah bab kowé wis ketemu saben liyane lan looking seneng kabeh cara. Aku jenis saiki related kanggo apa kowé wis sapunika. Kula pacangan ing Montana lan aku apa jaban rangkah ing AUH. Aku miwiti kanggo mangu sanadyan kita sesambetan mung amarga kita wis ora ketemu ing wong blab bla. kang saya komunikasi, kita Skype lan pesen saben liyane lan kabeh sing. Ing kaping aku kathah kanggo mati iku mati wiwit karya iku supaya ramai sing aku supaya ngalahake nalika aku tak ngarep. Awit kita ing sesambetan lan kita nyoba kita paling apik kanggo ketemu ends, kang diwiwiti kanggo pindhah prospecting ing Idaho etc. karo kanca-kanca kanggo njaluk sawetara emas kanggo bantuan marang karo expenses lan pungkasanipun pindhah karo wong ing US. Aku sungkem marang wong akeh lan aku ora bisa ngenteni kanggo aran wong ing wong. Aku guess dhuwit owah-owahan kabeh minangka saben Madonna aku mung don t ngerti suwene aku bisa ngenteni Kita wes bebarengan kanggo meh taun saiki. Ing wayahe banget iki aku susah, sepi dadi kesel ing karya lan ora ana siji karo kula kene. Supaya yeah, sing apa iku. Aku mung pengin nemen kanggo wong sing aku bisa ngobrol karo kula saiki sesambetan amarga aku ora t ngerti cara kanggo menehi hasil karo iku supaya nganggo. Aku wanted wong sing bisa hubungané status sandi dina lan ing paling njaluk sawetara saran. Oh btw, aku sok-sok pirembagan bab raos, nanging iku mung ndadekake wong aran ora adil lan ditekan. Lan aku don ‘t kaya kanggo meksa wong ing kabeh aku mung don’ t ngerti apa apa. Panjenengan pikirane ing iki. Uga, iki teka ing saka perspektif liyane. Thanks kanggo ngomentari, Tads, nanging aku duwe ora ono kanggo miwiti. Dawa kadohan digital sesambetan banget angel, lan iku don t tenan miwiti kanggo gel nganti sampeyan ketemu ing wong. Mugia, kang bakal visit rauh supaya sampeyan ora bisa loro-lorone njaluk luwih akurat njupuk ing iku. Good luck kanggo sampeyan loro. Apa cara sandi liwat video lan ngormati salah siji ing Menehi dhuwit kanggo kulawarga. Iki minangka salah siji saka banget narik kawigaten bab PH kanggo kula aku ora duwe anak lan bakal katon nerusake kanggo nemokake wong wadon karo loro utawa telu anak kang kulawarga aku bisa nggabungake. Karo cukup ngormati, dateng lan tresno ing kabeh pinggiran, aku bakal welcome kesempatan kanggo kontribusi minangka aku bisa lan ninggalake wong-wong mau estate sandi nalika aku pindhah. Nanging ragal t cukup jawaban titik liyane kanggo kula: carane nggawe ora nyukupi wates. Apa sampeyan apa yen sing aran sampeyan sing kang kapandeng kanggo kontribusi, nalika sampeyan don t aran sesambetan wis ngembang kanggo tataran sing? Aku hubungané iki kanggo sandi pengalaman ing Bali, ngendi wong manca sing nyawang minangka otomatis sumber dhuwit, lan malah minangka tamu sing samesthine kanggo pick munggah tab kanggo kabeh. Aku nemokake iku cukup mercenary, lan kula kesengsem ing Filipinos sing ora cara sing. Bener. Episode ing butarepan iki murup, supaya mbok menawa sampeyan duwe sawetara saran minangka kanggo cara kanggo nangani awal manifestation saka iki. Aku ing situs gendakan, nyoba kanggo ketemu sawetara janjeni wanita, lan nalika aku teka kanggo PH ing Maret, aku nyoba kanggo njaluk bebarengan kanggo warung karo sawetara saka wong-wong mau mung kanggo mriksa apa kimia ana uga ing wong. Aku iki banget bayaran ing ngarep sing iki apa aku iki dilakoni, nanging malah sanadyan aku iki cetha banget ing sandi pengarepan sing patemon pisanan bakal sifat seduluran, sawetara saka wong-wong mau marang kula warata Ora, yen sampeyan ningali sopo wae liya, lali kula. Padha arep eksklusif sesambetan sadurunge kita malah wis ketemu. Mung cara aku bisa ndeleng sak iki sing) ngapusi bab plans, utawa b) nglampahi sasi cocog karo wong-wong mau kabeh kanggo nyoba lan ngenali SIJI, lan banjur mbukak risiko sing nalika sampeyan ketemu ing wong, sampeyan don t kaya saben liyane munggah cedhak. Supaya. sembarang saran carane kanggo navigasi cemburu waters ing orane tumrap sekolah awal. Dang, wong lanang. Aku dadi clueless kanggo free kene (trope ko.), Aku ora bisa nggawa sampeyan ing arah tengen. Paling wong mung ngapusi, aku guess. Manca LAN Filipinas. Yen sampeyan mikir sing situs iki wis bantuan kanggo sampeyan, monggo ditimbang-timbang maringi sumbangan menyang kita aktif expenses operasi. Yen sampeyan aran kaya situs iki (lan kita seri video) wis mbantu sampeyan ing sembarang cara, please aran gratis kanggo nyumbang jumlah cilik kanggo nutupi biaya saka karya kita. Salamat. N M

About