Yen sampeyan teka kanggo Cebu ora mung kanggo lelungan menyang toko pesisir utawa zipline parks, nanging uga kanggo seneng dhewe karo sawetara nice Pampanga bocah-bocah wadon, banjur sampeyan mbokmenawa takon dhewe pitakonan sing padha aku iya nalika pisanan aku tak kene patang taun kepungkur: Cebu favorit kutha ing Filipina amarga ana loro akèh opsi mbayar uga gampang freebies kanggo bakal padha. Ing tembung liyane: Sampeyan bisa nemokake sawetara sing kebak hookers ing abang-cahya wilayah, utamané ing Mango Kothak lan watara, lan malah luwih apik: Yen sampeyan ora pengin kanggo mbayar kanggo jinis saben dina lan saben wektu, sampeyan ora perlu nemen kanggo. Amarga sampeyan mung bisa lumaku watara ing mal lan ketemu bocah-bocah wadon kanggo free (yen sampeyan ngerti carane kanggo apa sing, terus maca). Utawa malah luwih gampang saka sing: Sampeyan mlebu munggah ing dating site lan ngatur tanggal nedha bengi nduweni saka kamar hotel nalika nonton film lan ngombé kelangan San Miguel (utawa sadurunge sampeyan malah wis teka ing Filipina). Yen sampeyan arep kanggo ketemu bocah-bocah wadon ing Cebu sing ora pengin dhuwit, banjur camping free sing cara kanggo pindhah. Loro paling gedhe camping karo cedhak siji yuta anggota aktif saben sing Pina Katresnan lan Filipino Cupid. Ana panggonan sing luwih apik kanggo free online ing Filipina saka Cebu. Oke, mungkin Manila wis malah luwih bocah-bocah wadon, nanging ing kene ing Cebu iku kombinasi gedhe nomer saka bocah-bocah wadon lan penak saka patemon wong-wong mau kanggo warung utawa film ing mall. Ing Manila sampeyan biasane bakal njagong ing mendhoan kanggo setengah jam utawa luwih, nanging kene sampeyan mung bisa lumaku menyang paling panggonan, utawa mung njupuk taksi kaya lima utawa sepuluh menit. Paling saka bocah-bocah wadon ing Pina Katresnan lan Cupid wis biasa dina proyek utawa siswa lan ora bakal takon sampeyan kanggo dhuwit sing»sethitik masalah»kaya freelancers sing ketemu ing klub (pirsani ing ngisor). Nanging mesthi, yen sampeyan arep kanggo skip kabeh gendakan bagéan, banjur sampeyan bisa uga titik sawetara hookers sing bakal teka menyang kamar hotel kanggo ewu Pesos karo ora pitakonan (nanging malah sawetara saka»normal»bocah-bocah wadon bakal padha sing, amarga padha curious kanggo nyumerepi metu karo wong manca lan seneng ora bakal katon ing umum amarga padha isin lan tinimbang setuju kanggo pribadi»nonton film»ing kamar). Liyane panggonan banget kanggo ketemu bocah-bocah wadon kanggo jinis ing Cebu sing mal. Aku wis ditulis kapisah nuntun ing telung paling mall karo bocah-bocah wadon ing Cebu, kang Ayala Tengah, SM Kutha Cebu lan SM Pantai. Miwiti mati karo Ayala Center ing bab pm ing afternoon. Pindhah menyang Bo Warung ing lantai. Sampeyan mesthi bakal weruh sawetara liyane manca sing njagong njaba ing ayu teras lan padha duwe plans kaya sampeyan. Ana tansah persil saka becik bocah-bocah wadon lumampah kepungkur utawa ngadeg ing veranda lan looking tenan bosen (kaya sampeyan bisa ndeleng ing gambar). Utawa sampeyan mung lumaku watara toko nang lan pirembagan kanggo bocah-bocah wadon ana (utawa menehi wong-wong mau piece cilik saka kertas karo nomer telpon, amarga akeh wong sing banget isin kanggo pirembagan kanggo wong manca ing ngarep saka kolega utawa kanca-kanca). Nonton metu sanadyan, amarga mall uga paling populer panggonan kanggo freelance karep kanggo katon kanggo pelanggan (bebarengan karo klub wengi). Sing bisa menehi hasil apik, minangka sing paling saka wong-wong mau bakal pindhah kanggo wektu cendhak kanggo, utawa, Pesos, nanging yen sampeyan seneng duwe jinis kanggo free, banjur camping free sing pilihan luwih aman. Cepet utawa mengko, sampeyan bakal arep duwe kelangan bir, lan ing regards buat bar panggonan sing paling apik. Ana telung jinis buat bar: bikini bar (padha kaya ing pindhah-pindhah bar ing Thailand), KTVs (padha kaya bar karaoke ing Thailand) lan olahraga bar (padha kaya bir bar ing Thailand). Aku wani nyaranaké manawa olahraga bar. Ngapa. Amarga ing sandi mratelakake panemume, loro bikini bar lan KTVs sing amba nyuwek mati (lady ombenan telung atus Pesos lan saben bar dendo saka ing paling, Pesos, ing Arena iku malah.). Paling olahraga bar ing Cebu sing dumunung ing Mango Avenue (ndeleng ing peta ing mburi guide). Favorit bar sing Kabeh Lintang lan El Gecko. Iku fun atmosfer ana karo bab — seksi lan nglipur bocah-bocah wadon. Lady ombenan sing mung Pesos, lan malah sanadyan ana garis nggoleki, sampeyan bisa njupuk sing nomer lan ketemu wong-wong mau ing dina sabanjuré (utawa mung ngenteni nganti padha wis rampung karya ing am). Mbokmenawa paling nilai-kanggo-dhuwit pilihan ing syarat-syarat hookers sing mandhiri ing lurung-lurung lan mall. Boten kados ing Manila, ing ngendi sing paling saka werna iki walkers katon rodo medeni lan aku bakal tau malah mikir nggawa salah siji saka wong-wong mau bali menyang kamar, kene ing Cebu aku golek wong-wong mau luwih atraktif, gampang arep lan seneng-seneng. Panas panggonan ing ngendi sing paling saka freelancing bocah-bocah wadon sing hanging metu sing Mango Square (utamané sak Kebab cepet nyimpen pangan, saka bab -pm), lan Ayala Tengah (utamané ing teras ing lan lantai, saka bab -pm). Aku wong ora klub wong, nanging yen sampeyan, banjur sampeyan uga bakal nemokake kathah kesempatan kanggo ketemu bocah-bocah wadon kanggo jinis ing macem-macem klub wengi ing Cebu. Loro sing paling populer klub J-Ave lan Liv. J-Ave total hooker klub iso dibandhingke kanggo Dhuwur Masyarakat ing Angeles, nalika Liv (gambar) iku luwih kaya biasa klub karo persil saka»normal»bocah-bocah wadon, banget. Ora nyana iku dadi gampang karo wong-wong mau sanadyan, iku ora bisa kaya sing tuku wong-wong mau salah siji ngombe lan banjur padha nggabungake sampeyan kanggo kamar (kajaba padha lonte, lan ana sawetara, banget), nanging sampeyan bakal duwe kanggo partai karo wong-wong mau ing paling kanggo sawetara jam lan banjur, yen lagi tahap sethitik, padha bisa cukup manteb ing ati kanggo njagong ing mendhoan karo sampeyan. omg kabeh olahraga bar ing ala dina iki. grapyak loro nyenengake waitress lan pelanggan. Aku ora penggemar saka»expat bar»nanging Geckos luwih murah lan akeh liyane loropaken lan wis saben wengi urip music (nalika aku njagong karo sandi gendakan ing bikini bar — lan wong-wong sing dadi asrama dina iki ing Cebu uga ing usus) Sawijining paling apik kanggo pindhah karo pilihan saka ing paling sithik papat camping free mung nggabungake telung minggu sadurunge arep metu minangka lagi obah cepet lan bocah-bocah wadon arep wong sing bener arrives page arang banget bakal padha ngenteni ora matter apa sampeyan pancene katon kaya anggere sampeyan duwe dhuwit lan nambani wong-wong mau oke. Ayala wis kosong sandhangané keamanan kaya kosok regu saiki nanging sampeyan bisa sok-sok njaluk bejo karo anyar cah wadon enom anyar ing pemandangan digunakake padha uga digunakake luwih apik kanggo njaluk nomer telpon sing mati camping gendakan lan yen padha Maca liyane»Tau supaya wong-wong mau nggawa kanca kajaba sampeyan lagi looking kanggo nambani loro bocah-bocah wadon metu lan mbayar kanggo kabeh UTAWA looking for a cah wadon sing paling inexperienced.

About