submit


Kanggo njawab pitakonan: ana kesepakatan. Sawetara wanita putih mbokmenawa bakal nimbang partner Filipino lan sawetara bakal t. Filipino wong dating putih wanita iku ora umum nanging, dibandhingake kanggo Filipino wanita dating wong putih. Billy Crawford ana Justin Timberlake saka Prancis, lan kang ana sepisan nikah kanggo Maryssa (prancis choreographer). Ana sawetara wong prancis sing bakal takon kula kanggo sawetara dhasar Tagalog tembung, kanggo katresnan saka Billy Crawford. Apa bocah-bocah wadon Amérika kaya Cina lanang. Aku bakal sinau ing AMERIKA serikat, nanging aku ora ngerti yen bocah-bocah wadon ana kaya Cina lanang. Aku dicokot wedi. Carane bisa wong Asian njaluk bebarengan karo Caucasian wadon? Sing Caucasian wanita menyang Asian wong. Yen lagi, apa cara paling apik kanggo pendekatan siji

About