submit


Telephone nomer ing Filipina tindakake mbukak telephone nomer rencana lan mbukak cepet rencana. Loro plans sing diatur dening Telekomunikasi Nasional Komisi, lan ditempelake agensi ing Departemen Informasi lan Teknologi Komunikasi (DICT). Filipina iku diutus internasional mencet nomer kode dening ITU-T. Telephone nomer sing tetep ing pitung digit, karo wilayah kode tetep ing siji, loro, utawa telung digit (enem digit sistem iki digunakake nganti agêng-s papat lima digit padha digunakake ing deso). Nomer telpon seluler sing tansah digit (telung digit kanggo panyedhiya layanan, plus pitu-digit nomer). Nalika nggawe telpon-dawa kadohan ing Filipina, ater-ater kanggo telpon domestik lan internasional telpon sing digunakake. Philippine wilayah kode kanggo tetep-line utawa landline telephones sing tetep ing rong digit, kalebu Metro Manila, provinsi Rizal lan kutha-kutha lan kutha-kutha Obando ing Bulacan, Bacoor ing Cavite lan San Pedro, Laguna, kang nggunakake kode wilayah. Sawetara cilik pelaku usaha klempakan ing wilayah geografis tartamtu bisa ngetokake papat utawa limang digit kode area, nanging iki kang phased metu ing sih saka standar loro-digit kode area. Sok-sok, area bisa ngganti wilayah kode. Contone, Kutha Bacoor ing Cavite wis klebu ing jangkoan geografis wilayah saka wilayah kode saben Telekomunikasi Nasional Komisi Memorandum Supaya Ora ana, senajan meh kabeh tetep-garis ing kutha isih nggunakake lawas kode area amarga miskin selaras saka PLDT lan Globe kanggo ngandika memorandum supaya. PLDT nanggepi menyang memorandum supaya iku release saka sawijining ‘Nelpon Kabeh Manila SIM’, eksklusif nirkabel landline layanan kanggo Bacoor residents, nanging Barangay Molino VII (Situs Guaran) lan Situs Mali mbayar ing Molino IV saiki digunakake kode wilayah. Kadang wilayah kode sing dituduhake dening sawetara pemerintah lokal èntitas kanggo nggedhekake sing nggunakake. Sawetara wilayah kode sing dituduhake dening macem-macem provinsi, minangka cilik kanggo mantan sub-provinsi kaya Guimaraes lan Langkawi mentas ngukir provinsi kaya Zamboanga Sibugay lan Zamboanga del Sur utawa provinsi cilik karo populasi kaya Marinduque lan Quezon. Ing kasus nemen, wilayah kode sing dienggo bareng antarane pulo kaya ing Leyte lan Samar, utawa malah kabeh wilayah, kayata karo Cordillera Administratif Wilayah. Supaya kanggo ngenali telpon titik asal, telung digit ijol-ijolan telephone ater-ater wis dicenthang. Wiwit Filipina ngandhut mbukak cepet rencana, nomer telephone mlebu ing diwenehi kode wilayah ora mbutuhake kode wilayah, kalebu panggilan digawe saka telpon seluler utawa mbayar telpon. Nalika telpon liyane wilayah kode, domestik long-kadohan akses ater-ater ditambahake, nanging nalika mencet nomer saka jaban rangkah, domestik ater-ater ora klebu. Nalika kuwi, khas nomer telephone ing Metro Manila lan Rizal bakal katon kaya iki: Wilayah sing diklompokaké dadi pitu wilayah sing godhongé amba nentokake digit pisanan diwenehi kode wilayah. Wilayah iki lan gawan wilayah kode sing kapacak ing ngisor iki: Seluler telpon area kode sing telung digit dawa lan tansah miwiti karo nomer, senajan bubar new area kode wis ditanggepi karo minangka wiwitan digit, utamané kanggo VOIP telpon nomer. Nanging, kode wilayah nuduhake panyedhiya layanan lan ora kudu wilayah geografis. Kados tetep-line telpon, telpon-dawa kadohan winates format tansah diamati nalika nggunakake telpon seluler. Mulane, nomer telpon seluler tansah ing format internasional panelpon kanggo domestik panelpon. Sawetara wilayah page kode bakal diutus kanggo telpon seluler padha kanggo Mobilize Patel, kanggo Silcom, kanggo Globe Telecom, kanggo Pinter Komunikasi, lan kanggo Nyebut Telecom. Minangka layanan wiwit akeh kanthi cepet wiwit s, kode anyar wis ditambahaké kanggo ketemu dikarepake minangka ana kode wis wiwit wis kenthekan. Anyar kode kerep teka langsung sawise pungkasan kode kenthekan, nanging iki ora bisa dadi cilik yen kode sabanjuré wis ing nggunakake. sing paling anyar kode (Feb) lan sing digunakake kanggo Globe TM? Wilayah kode sing diklompokaké miturut panyedhiya karo ora ana siji cedhak pemblokiran kode kanggo siji panyedhiya. Perusahaan lan pamilike wilayah kode sing kapacak ing ngisor iki

About