submit


Jinis pemandangan ing Palawan ora iso dibandhingke kanggo liyane populer tujuan ing Filipina. Malah ing Puerto Panggedhe, kutha pulo, ana terpusat abang-cahya wilayah. Sing kok akèh wong lanang ninggalake panggonan iki mikir ana iku pancen ora ana panggonan ngendi search enom Pampanga ladies ngedol layanan seksual marang wong manca. Nanging sing ora bener: Sampeyan mung kudu ngerti ngendi sampeyan kudu pindhah. Amarga ana sawetara bar, klub KTVs karo bocah-bocah wadon nyebar ing saindhenging Palawan lan mayoritas sing temenan ketemu ing Puerto Panggedhe lan El Nida. Mung sawetara jinis-jinis tartamtu saka hookers sampeyan ora bakal bisa kanggo nggoleki ing Palawan (durung), kayata ngiringan bocah-bocah wadon lan soapy pijet bocah-bocah wadon kanggo sing luwih apik kanggo pindhah Angeles utawa Manila. Nanging don t padha sumelang ing, yen rencana kanggo nglampahi bab rong minggu utawa ing panggonan kaya Puerto Panggedhe, El Nida utawa Croon, sampeyan mesthi bakal duwe wektu gedhe karo bocah-bocah wadon lokal ing panggonan aku sebutno kene. Iki pisanan, paling lengkap lan paling gaul nuntun ing buat bar pemandangan ing Palawan lan aku mikir iku apike kanggo pamisah menyang bagean sing beda-beda, gumantung ing kutha lan jinis panggonan kanggo ketemu bocah-bocah wadon: Minangka tansah, aku bakal nambah foto, video, nang, rega info peta lokasi saka kabeh panggonan kasebut. Bavaria siji sing paling populer. Dumunung ing Malva Dalan cedhak airport, sampeyan ora bisa kantun: padhang lan mawerna-werna neon lampu narik kawigaten manungsa waé saka saben siji wong mlaku-mlaku mudhun werna. Iku resmi KTV, nanging apa-apa kaya sampeyan bisa ngerti saka Cebu utawa Manila ora rip offs sing utamané ngebaki kanggo sugih wong korea. Atmosfer iku luwih anteng kene, lan sampeyan bisa nonton bocah-bocah wadon dancing nalika petung karo manca liyane (utawa Filipinos). Phoenix KTV paling tuwa buat bar ing Puerto Panggedhe (wiwit). Iku mbukak dening Taiwanese expat lan Pampanga bojo. Mulane, iku luwih populer ing antarane wong Asian lan ora dadi luwih antarane Westerners, akeh kang bali menyang Bavaria saben wengi sing tetep. Iku mbokmenawa tak soko kanggo apa karo rada luwih dhuwur prices kene. Equus anyar buat bar s biasane populer ing antarane Filipino wong lanang. Strangely sanadyan, prices kanggo lady ombenan lan garis dendo sing padha ing Bavaria (ndeleng ngisor kanggo rega info). Lan yen sampeyan pengin sawetara liyane asli nightlife, banjur sampeyan bisa kepala metu kanggo Pineda Dalan, ngendi sampeyan bakal nemokake sawetara bar cilik kayata eBay Videoed Bar. Bocah-bocah wadon ana bisa seneng-seneng lan becik, amarga padha don t njaluk kanggo ndeleng minangka akeh wong manca minangka ladies ing bar ing downtown. Ing klub wengi paling populer ing Puerto Panggedhe punika Tiki Pemulih. Iku kang misuwur kanggo menehi music manggon saben wengi sing fitur panas lan search Palawan bocah-bocah wadon nari lan singing ing tataran. Iku uga nengsemake sawetara saka paling bocah-bocah wadon ayu saka kutha yen wong enom arep kanggo partai, padha biasane pindhah menyang Tiki (loro biasa bocah-bocah wadon karo dina biasa proyek, siswa utawa hookers). Tiki Pemulih wis nduweni dumunung ing tengah kutha, ing sudhut Rizal Ave lan Fernandez Werna. Yen sampeyan lumaku watara ing peteng panggonan saka Rizal Avenue utawa Don Pedro Vicente Park saka bab pm, sampeyan bakal bisa kanggo nemokake sawetara karep ngadeg ngubengi ing lurung-lurung. Lagi nunggu kanggo cepet lan gampang pelanggan kanggo wektu cendhak. Padha temenan ora minangka atraktif minangka ing bar, lan ana uga sawetara ladyboys antarane wong-wong mau, nanging sampeyan tau ngerti: Yen sampeyan aran bosen karo bar utawa dating site sampeyan bisa njupuk lumaku watara lan weruh yen sampeyan nemokake permata. Cara paling gampang kanggo ketemu bocah-bocah wadon kabeh liwat Palawan (lan liyane saka Filipina) kanggo hubungi sawetara anggota saka Pina Katresnan. Sawetara iki bocah-bocah wadon sing endah lan curious kanggo ketemu wong sunantara, lan amarga ana aren t saklawasé minangka akeh putih wong lanang ing liyane wisata panas panggonan kaya Cebu utawa Angeles, sampeyan ora bakal duwe wektu hard kanggo ngatur sawetara mangan. Sampeyan bisa uga wis dadi kaget carane akeh katon sing njaluk saka biasa bocah-bocah wadon ing Manila, nanging kene ing Palawan iku malah luwih nemen: Amarga ana aren t sing akeh wong manca kene sampeyan bisa kanthi gampang ateges dewekne isih sungkan karo bocah-bocah wadon sing ndeleng ing kopi lan kantor-kantor. Nanging ing sandi pengalaman, Pina Katresnan iku pilihan sing luwih apik kanggo patemon bocah-bocah wadon amarga akèh iki toko bocah-bocah wadon bakal dadi becik kanggo sampeyan kanggo laku sing boso inggris, nanging banjur dadi metu padha wis duwe pacar (utawa suami). Ing nightlife ing El Nida luwih murah tombol saka ing Puerto Panggedhe, kaya kesempatan kanggo ketemu bocah-bocah wadon lokal. Aku ketemu becik lady sing makarya minangka housekeeper ing bungalow resor. Kita nindakake sawetara dhiskusi cilik ing dina pisanan, lan ing dina kapindho, sawise aku bali saka pulo-hopping trip, aku njupuk dheweke metu karo mancal kanggo nonton sunset bebarengan. Oh, aku kelalen kanggo sebutno sing kita wis jinis sadurunge kita malah banjur metu (dheweke kalah ing lawang kamar lan tindak menyang amben karo nyamuk net sawise aku mung mesem lan marang dheweke Hi, teka ing.) Pengeling-eling gedhe. Ana sawetara cilik karaoke bar ing downtown El Nida, ora perlu kanggo sebutno sembarang jeneng ing kene nduweni ajeg owah-owahan. Mung lumaku watara lan sampeyan bakal gampang golek wong-wong mau. Saben bar wis bab — bocah-bocah wadon dipunginaaken. Sampeyan bisa sing a song utawa mung ngombe karo wong-wong mau. Pukka Bar ngendi sing paling turis pindhah ing paling bengi. Iki gaya reggae bar wis sampurna lokasi tengen dening pantai. Sampeyan uga bakal bejo lan ndeleng sawetara Pampanga bocah-bocah wadon ing liburan ana, nanging biasane iku manca lan sawetara manca wong lanang karo sing Pampanga gendhakan. Mung mriksa metu kanggo dhewe. SAVA Pantai Bar lan rasa Seneng Pantai Bar sing uga populer, nanging luwih cocok kanggo anteng ngombe sawise trip kanggo pulo utawa kanggo nggawa tanggal (ana sawetara bocah-bocah wadon saka El Nida ing Filipino Cupid). Malah kurang bar lan mbukak-minded bocah-bocah wadon saka ing El Nida bisa ditemokaké ing Croon. Nanging sing ora t ateges sampeyan ora bisa duwe akèh fun lan ketemu cah wadon utawa loro sak tetep kene. Ora Jeneng Bar wis digawe dhewe jeneng sak taun-taun pungkasan, iku wis paling apik ratings ing Google lan sing kok iku biasane sibuk bar ing Corona. Sampeyan bisa nemokake campuran saka turis, expats ing liburan uga Filipinos kene. Liyane populer bar worth mriksa metu sing Hangover Bar lan Restaurant, Hardrock Disko Bar lan Pulo Boy Panggangan

About