submit


Aku ora ngandika aku mung bakal pindhah nang endi wae lan njupuk wong pisanan sing nuduhake kapentingan, aku arep hubungan serius lan aku ngerti aku uga ora kaya iku ing klik sandi driji. Nanging saiki aku mung ora sembarang patemon wong, aku ora t ngerti ngendi kanggo ketemu wong-wong mau. Sembarang gagasan. Aku agêng-twenties wong wadon, lan aku arep. Aku ora ngandika aku mung bakal pindhah nang endi wae lan njupuk wong pisanan sing nuduhake kapentingan, aku arep hubungan serius lan aku ngerti aku uga ora kaya iku ing klik sandi driji. Nanging saiki aku mung ora sembarang patemon wong, aku ora t ngerti ngendi kanggo ketemu wong-wong mau. Sembarang gagasan. Mungkasi looking, iku paling ing gesang teka nalika sampeyan ora nyana iku. uga, ora matur sing nekat, nanging desperation iku unattractive ing wong wadon, supaya lack saka kapercayan, sing ngandika liwat manteb ing ati cenderung kanggo nyelehake wong mati kanggo. Nyoba kanggo mindhah nerusake ing urip dhewe, apa ndadekake kowe seneng, dadi nyaman kang piyambak lan tuwuh ing dhewe sadurunge nyoba kanggo bareng kabeh sing bisa menehi karo liyane. Ora banget manawa carane kanggo njupuk aku arep lanang, ora anak ing wong kang awak saben wong kudu duwe anak utama ing wong, fun maha, playful, pangertèn saka banyolan. wong kang awak apa persis iku wong kang awak. Aku ing sandi s banget lan aran aku duwe awak manungsa. ok luwih kaya Brad Pitt saka Gerard Butler nanging aku nimbang loro kanggo duwe wong kang awak, dadi jujur katon ora kudu dadi penting, sambungan katresnan passion dateng bab luwih penting. Sampeyan ora koyone apik banget dadi aku pengin sing paling apik luck kanggo mangsa lan pangarep-arep sampeyan nemokake rasa seneng gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, gawe Piala kanggo bocah cilik, panganiaya utawa ancaman, jawatan utawa privasi mlebu, penyamaran utawa misrepresentation, penipuan utawa phishing, aku karo cah wadon aku wis dikenal kanggo patang taun kita tak bebarengan sasi kepungkur aku aran kaya dheweke njupuk kula kanggo diwenehake wiwit kita tak bebarengan. Apa ora everyone tak dadi tegese ing situs iki nalika aku mung nyoba kanggo takon pitakonan. lol. ora everyone temenan. nanging wtf wong lanang lol. Aku wong wadon, lan isih prawan. Aku wis ngambong wong lanang lan rampung kuwi nanging mung wis ora kagungan jinis durung. Iki normal

About