submit


Urip kudu pindhah ing. Aku kene kanggo golek anyar frond lan mungkin malah katresnan bener. Aku arep kanggo ketemu wong, jujur fleksibel, serius partner karo akèh katresnan romantis blanja, nari, travel, masak, bikini katresnan pesisir»salah Siji saka kursus sing aku tansaya munggah karo iki tansah tetep bener kanggo dhewe lan tau supaya apa piyantun liya ngandika disambi sampeyan saka gol. Lan supaya, nalika aku krungu bab negatif lan palsu serangan, aku pancene ora nandur modal sembarang energi ing wong-wong mau, amarga aku ngerti sing aku.Menehi munggah ora tansah tegese sampeyan sing banget kadang iku tegese sing cukup kuwat kanggo supaya pindhah. Aku tresna kanggo pindhah outie banget olahraga minded wong Gampang arep tresna kanggo muter bola voli, tenes, musik factionalism, ayu lan jujur. tanggung jawab wong manis, jujur lan nggawe kula kang putri wong jujur. ngerti cara kanggo menehi hasil karo masalah gegayutan nikah urip. Aku arep kanggo ketemu wong, jujur fleksibel, serius partner karo akèh romantis

About