submit


uga mung dadi partner becik sampeyan wis wis looking kanggo nglampahi liyane saka urip karo. Ayu Pampanga wis pesona unik lan sikap. Minangka bagéan saka Filipino budaya, wanita saka Filipina banget loropaken lan kanthi setya bojo. Kajaba iku, Pinaceae banget maha lan jenis, ora mung kanggo sing lanang, nanging uga kabeh kulawarga. A bab gedhe babagan Philippine wanita sing padha uga informed babagan budaya Western, utamané Amérika budaya. Dadi, sampeyan ora perlu kanggo sinau basa Filipino utawa Tagalog kanggo ngomongake karo Pampanga amarga padha banget apik ing sesambungan ing inggris. Salah siji sing paling favorit panggonan saka Filipino wanita sing mal. Padha nglampahi paling wektu sing ana nonton film, jendhela blanja, dining ing restoran utawa mung mung hanging watara. Ing paling saiki sampeyan ngerti ngendi sampeyan bisa nggawa mangsa Pampanga tanggal. Filipino wong sing tresnani saka ‘tulisan’. Urip ora bakal lengkap kanggo Pampanga utawa Filipino tanpa telpon seluler. Karo iki, tansah tetep ing tutul dening ngirim dheweke manis SMS utawa pesen teks ing paling sapisan dina kanggo supaya dheweke ngerti sampeyan lagi mikir bab dheweke. Filipino women tansah pengin surprises (aku paling romantis wanita apa). Supaya apa ora surprise dheweke karo Filipino tembung kaya Mahalia kang tegese aku Tresna Sampeyan utawa Magana ka meaning Sampeyan re Ayu. Ora mung tembung sing bakal surprise dheweke, nanging iku bakal nggawe dheweke aran sing appreciate dheweke dadi luwih kanggo sinau bab dheweke basa. Ora ngremehake iku dheweke bisa nampa bab sampeyan. Ora perlu kanggo pitutur marang dheweke dumunung. Mung dadi banget bener kanggo dheweke lan dijamin panjenengan hubungan karo dheweke bakal harmonis. Pangenalan iki bagéan saka Filipino budaya. Sampeyan bisa menang Pampanga jantung ora mung dening pacaran dheweke nanging uga pacaran utawa menang dheweke kulawarga s jantung. Iki ora ateges sampeyan kudu ‘wow’ wong-wong mau karo peparingé larang, mung nuduhake raos bener menyang putri sing kanthi ikhlas lan kejujuran saka tumindak. Hadiah menehi amba bagéan saka Filipino pangenalan. Thato kang t ateges sampeyan tuku dheweke karo presents. Malah Filipino wong apa iku karo Pampanga kanggo menang atiné. Iku utamané mung nuduhake Pampanga wadon pakurmatan kanggo dheweke. Sampeyan bakal surprise sing sawise menang Pampanga jantung, dheweke bakal bali ing sih kanggo sampeyan lan liyane metu ana sing wis karir apik lan kanthi pedunung sing cara kanggo urip sing luwih apik. Filipina wanita looking for a partner saka Amérika utawa UK utawa Australia utawa saka sembarang negara manca ora t tansah tegese lagi looking for a gula daddy utawa wong sing bakal bantuan mau musna. Sawetara wong sing mung tresnani saka nemokake partner saka luar negeri. Paling Filipino wanita Katolik ing agama. Padha nilai pasamuwan wedding supaya akeh sing divorce ora diijini ing Filipina. isih tetep konservatif. Dheweke uga ateges dewekne isih sungkan karo sampeyan kanggo sawetara wektu, nanging sing ora t kudu tegese dheweke bakal pindhah menyang amben karo sing tengen adoh. A akèh Murni Pilipino Kaendahan metu ana tetep prawan lan ngreksa dheweke virginity kanggo bejo wong sing dheweke bakal omah-omah. Mugi tips bakal mbantu akèh kanggo menang jantung ayu Philippine wanita. Aku ngerti sing iki tips iki sing mung sawetara, nanging iki bakal migunani cukup kanggo menang Pampanga katresnan. Aku don t ngerti bab Filipinas manggen ing Filipina, nanging aku bisa ngomong iku tartamtu banget mesthi bab Filipinas manggen ing Dubai. Aku wis hubungan karo Filipina lan aku tak ngerti bab rahasia dheweke mung sasi sawise sesambetan diwiwiti. Aku pancene ora bisa pracaya carane teka wong bisa duwe rahasia kaya sing. Banjur aku miwiti nggoleki babagan Filipinas prilaku lan wawasan kanggo sesambetan. Aku lunga kanggo saben Filipino rowange saka mine mung kanggo ngerti carane teka cah wadon bisa supaya secretive. Aku katahan nggoleki kanggo nem sasi mung metu saka penasaran carane teka wong dadi palsu. Sak iki wektu sing, aku nyuwil-nyuwil munggah karo pendhaftaran GF nanging katahan persahabatan urip. Banjur alon-alon dheweke marang kula kasebut ing ngisor iki bab Filipinas lan aku tak konfirmasi saka meh kabeh kanca-kanca saka mine liyane Filipino kanca-kanca saka mine lan ngrambah serat iki lan dipercaya kula saka wong-wong mau kaya sing lan iku banget normal kanggo wong-wong mau (uga dadi iki apa sing budaya, utawa iki carane padha njupuk sesambetan). Padha nggawe hubungan karo liyane nasional mung kanggo nyedhot dhuwit utawa kanggo njaluk passport saka sawetara negara western, yen wong Putih. Meh kabeh Filipinas mung muter karo wong lanang kanggo dhuwit (padha bisa tanggal wong mung kanggo wektu kulawarga ing KFC) lan duwe luwih saka pacar kanggo manawa. Yen ru GF sing Pampanga wis setya lan manut u, u perlu kanggo tangi saka ru khayalan. Dheweke wis ora setya, dheweke mung pinter lan mangerténi carane muter. Ora kabeh nanging liyane saka sing menyang didhelikake prostitusi. Padha duwe pranala lan turu karo wong lanang Putih utawa warga mung kanggo duwit (sok-sok malah). A Pampanga bisa ninggalake dheweke bojo lan dicekel bocah mung kanggo teddy bear, becik coklat (ora malah larang gedhe-gedhe) lan wungu. U perlu kanggo pamper dheweke karo bab iki kanggo telung dina ing saurutan lan dina dheweke bakal ing ru amben. Sing gambar ing Dubai ala. wong sing mikir sing padha sing kasedhiya gampang kucing** lan nambani wong kaya kertas tissue (nggunakake n uncalan) meh tanpa efforts mung amarga padha nindakake mirah lan kurang standar. katon metu kanggo wong wadon ing kaca iki, dheweke name is Riza ikeyan, kita tanggal kanggo liwat taun lan kita tansaya dheweke takon kanggo liyane lan liyane dhuwit, wong-wong ing dheweke tak lara kalebu dhéwé lan dheweke wis kanggo pindhah ngarep kanggo bantuan metu banjur dheweke ibu iki arep mati lan aku nyoba kanggo bantuan dheweke minangka akeh kaya aku bisa, ewu dolar, banjur everyone miwiti kanggo njaluk lara maneh. dadi, aku takon western union kanggo sajarah ngendi dheweke ngangkat munggah dhuwit lan iku kabeh ing panggonan sing padha, atusan mil adoh saka ngendi dheweke ngandika dheweke iki. dadi, aku mandegake ngirim dhuwit dheweke, amarga aku iki mlaku metu lan topi nalika dheweke ambruk metu saka katresnan karo kula, aku iki ngeculke dheweke mati lan aku iya t care, dheweke urip ing Zamboanga sib pindhah. nonton metu kanggo siji iki

About