Nalika pengunjung kanggo Filipina page sumerep taun-lawas karo rong puluh-loro-taun-lawas Pampanga padha bisa dadi cingak. Nalika iki conto nemen, iku bakal surprise sing pengunjung kanggo nemokake sing iki intergenerational saperangan wis wis nikah kanggo patang taun. Yen kita mriksa bali karo iki sing padha saperangan enem taun saka saiki, padha kamungkinan bakal ngerayakno sepuluh pesta ulang taun. Sing njupuk banget cedhak kanggo dawa rata-rata saka marriage antarane wong-wong umur padha lan durung umur sentoso isih ana ing akeh masyarakat. Iku hard kanggo nyelehake nomer ing umur rata-rata longkangan, nanging iki penulis dirawuhi anyar partai ing Filipina ngendi tamu padha utamané intergenerational pasangan. Umur rata-rata saka saben pasangan lanang ana bab sewidak taun. Umur rata-rata saka pasangan bojo wadon ana bab puluh lima taun. Ngira dawa rata-rata saka pernikahané (utawa manggon ing kemitraan) ana kira-kira limang taun. Saka iki kita bisa ngira sing salah Siji saka pengunjung kanggo partai iki lan wong Amérika sing ana mung telung puluh taun lawas. Panjenenganipun komentar sing tuwa lanang bakal wis muter cribbage ing senior center wis padha wis ing US. Ngandika piyambakipun kaget kanggo ndeleng wong-wong iki, manggon ing Filipina karo akeh luwih enom garwa, urip gedhe lan ing pangisian daya. Akeh wong-wong manca sing ana ing autumn saka taun sing wis rama anak karo Pampanga ayu sing isih ing semi saka urip. Anak saka sesambetan iki highly rego ing Philippine masyarakat. Iku wis ngandika ana probability dhuwur sing rama bakal sirna sadurunge anak tekan diwasa. Nalika sing bisa dadi bener, ana akeh kemungkinan sing padha-umur marriage ora bakal tahan nganti anak matures. Sawetara enom ‘bapa’ ora malah tetep nganti anak wis lair lan anak support ora dhuwur ing prioritas. Bocah-bocah sing salah siji saka alasan kok ladies enom seneng banget wong diwasa.

Alesan paling umum inggih punika vasectomy awal ing gesang. Masalah kayata iki wis ditanggulangi dening vasectomy kuwalikan, ponggawa insemination, adoption, utawa nemokake lady sing wis nduwe anak. Sawetara Umur-longkangan free sah cara kanggo nemokake hubungan serius. Apa wanita enom terus mréntahaké kanggo sampeyan? Sing disiapake kanggo menehi hasil karo serat? Yen sampeyan dijawab ya kanggo loro pitakonan, banjur sampeyan kudu nyoba intergenerational free. Budaya Western asring nuduhake umur serat. Ana berlaku sikap sing wong lawas kudu pensiun awal supaya enom duwe proyek sing. Wong lawas kudu ing senior tengah muter cribbage.

Padha mesthi ora kudu drive

Thukul anak saka liwat — wong kang sesambetan sadurungé kerep mikir sing daddy kang proyek saiki kanggo nyumerepi watara lan bisa safety net, salawasé looking sawise grandkids nalika takon. Kabeh iki sing bermanfaat deweke nanging nalika liwat — wong isih wis kesehatan lan sikap youthful ana alesan bener apa kang ora bisa miwiti maneh karo partner enom. sampeyan bakal duwe kanggo menehi hasil karo serat. Sawetara wong mikir lagi pisanan kanggo suggest:»sing panjenengan Bapak.». Sawetara wong sing genuinely takon kanggo informasi bab apa ndadekake.

Njupuk wektu kanggo ngajari wong-wong

Kanggo wong, ing paling apik nanggepi asring nglirwakake gemblung utawa eseman lan suggest piyambakipun utawa dheweke duwe dina becik. Iku ora tansah bisa kanggo ditolak lewat wong-wong mau. Sawetara wong bodho bakal njaluk tengen ing pasuryan lan dikarepake kanggo ngerti carane lawas gendakan lan carane lawas sampeyan. Yen sampeyan ora bisa cokotan lambe lan supaya iku geser sampeyan bakal duwe akèh kaku kanggo menehi hasil karo liwat taun. Nyoba kanggo nemokake kelompok sosial kaya-minded individu kanggo ngeculake karo lan duwe ngguyu bab iku. Ana akeh kaping ing gesang nalika wong lawas wis»wis ana, rampung sing»lan wis pengalaman kanggo ngerti yen soko ora bisa. Sing bakal kerep ndeleng iki minangka kang negatif lan sungkan kanggo nyoba soko anyar. Iku penting kanggo golek imbangan sehat nalika supaya youthful partner nggawe dheweke dhewe kesalahane lan nalika kanggo nampa sing lawas lan wicaksana partner mbokmenawa tengen. Seksual appetites bakal beda-beda karo umur. Liwat wektu sampeyan bakal sok dong mirsani sing enom wong wis kuwat drive jinis saka siji lawas. Ana bebener ing expression»nggunakake utawa ilang». Tuwa wong wis katutup sing jinis kaya sembarang ngleksanani, nalika sampeyan tetep aktif sing njaga kemampuan kanggo tetep mengkono iku. Perusahaan Pharmaceutical wis kasedhiya kita karo modern obat-obatan kaya Viagra lan ana jinis toys sing bisa digunakake dening wong-wong sing perlu bantuan liyane. Iku penting kanggo wong tuwa kanggo laku awake kang lady kang fisik pleasures. Yen ora, dheweke bisa nemokake wong sing bakal. Bakal ana meksa kulawarga kanggo menehi hasil karo. Ing paling kasus, kulawarga saka Pampanga bakal dadi prewangan lan intergenerational sesambetan. Iku wong manca kang kulawarga sing bakal nggawe masalah. Akeh kulawargané duwe mirangké manca wong-wong sing milih kanggo pindhah menyang Filipina kanggo bisa karo enom bojo. Thukul anak suspect bojo anyar wis nyoba kanggo njupuk pusaka. Tuwa tuwane suspect sing putra kang kapindho kanak-kanak. Sedulur sing upset amarga garwa tansah ngomong bab iki ‘perverted’ sesambetan. Iku soko sampeyan kudu nyiapake dhewe kanggo menehi hasil karo sadurunge ngetik intergenerational sesambetan. Umur-longkangan free sah cara kanggo nemokake hubungan serius. Apa wanita enom terus mréntahaké kanggo sampeyan? Sing disiapake kanggo menehi hasil karo serat

About