submit


MANILA, Filipina Filipino millennials sing ngusap tengen nanging ing isin kanggo ngakeni sing padha ketemu katresnan online. Miturut sinau dening data lan analytics klompok YouGov, saka Filipino millennials wis digunakake online lan free app nanging ngomong padha bakal isin kanggo ngakeni sing carane padha ketemu partners sing, senadyan saka penjawab ngandika padha ora bakal mikir beda saka pasangan sing ketemu online. Looking for katresnan. Miturut sinau paling favorit ing negara sing Tinder lan Filipino Cupid karo luwih saka enem ing sepuluh penjawab sing wis krungu saka layanan iki. Antarane wong-wong sing digunakake online app lan layanan, Tinder wis reputasi sing paling apik karo net respectability skor paribasan iku kajen keringan, karo matur iku ora. Filipino Cupid nderek rapet karo respectability skor. Minangka partner dadi luwih gampang liwat media sosial, supaya aja kedadean saka prilaku beboyo. Karo kasus saka HIV ing munggah, utamané ing antarane muda, Kulawarga Planning Organisasi saka Filipina program wis semangat menyang muda ing supaya kanggo nyedhiyani informasi ing testing, nyegah, lan perawatan. (MACA: Orgies lan Tinder: Millennials sing gadhah jinis, sawetara karo rega agawe) -Rippler

About