Filipina, resmi dikenal minangka Republik Filipina allah pulo negara ing Asia Kidul-wétan dumunung ing sisih kulon Samudra Pasifik. Ing ibukutha kutha ing Filipina Manila. Kanthi pedunung watara satus yuta wong, Filipina kapitu paling padhet pedunungé negara ing Asia lan paling padhet pedunungé negara ing donya. Filipina wis tropis iklim maritim sing biasane panas lan lembab.

°C Liwat atus kelompok ètnis, dicampur saka manca pengaruh lan campuran saka budaya lan seni wis meningkat ing uniqueness saka Filipino identitas lan wonder sing ing Filipina. Iku kawruh umum sing Pampanga wadon sing setya, loyal, lan pengabdian garwa.

Sing donya revolves sak kulawarga

Pampanga wanita tetep karo sing pisanan kulawarga nganti marriage lan banjur tradisi terus karo sing kulawarga anyar. Padha wis wungu kanggo nglengkapi, nurture lan ngormati wong. Ing Filipino Ambungan kita wis ngewangi match Pampanga bocah-bocah wadon kanggo loro Filipino wong lanang lan wong lanang internasional wiwit sawijining tondho miwiti ing, lan saiki serves atusan ewu saka singles saka macem-macem negara. Kanthi pitulungan Filipino Ambungan, ewu wong siji sing bisa kanggo ketemu, ateges dewekne isih sungkan lan tanggal karo sawetara saka paling endah bocah-bocah wadon ing donya

About