submit


Metu saka negara-negara sing Chantelle Flores, internasional photographer lan lelungan wartawan, wis ventured, Filipina rangking minangka dheweke nomer siji lan rightfully supaya. Ora mung iku luwih terjangkau saka sawijining pulo mitra Bali, Mauritius lan malah sawetara bagéan saka overcrowded Thailand, iku negara sing pamer ing donya sing paling Instagram bisa lokasi lan salah siji saka pulo paling gedhé ing donya kelompok. Apa-apa nemtokake Filipina luwih saka sawijining pos sampurna putih powdery pesisir, pirus waters lan nggumunke terumbu karang. Swarga ing bumi bisa ing kasunyatan dadi ing salah siji saka iki luar biasa pulo. Karo liyane saka pulo, saben karo unik kapribaden lan kurban, iku panggonan sampurna kanggo kick bali lan santai ngawulo alam s paling tentrem mujur nengen. Katon liwat ngimpi pesisir lan pinunjul nyilem saka Palawan, Boracay lan Cebu lan sampeyan bakal nemokake tanah tlaga, gembur ijo sawah, lemah kali lan guwa-guwa sing terus warisan donya status lan kutha-kutha modern. Fountaining pecandu wani menek munggah, meter Mt. Apo wis sijine Filipina ing peta. Gunung lan uga favorit diantara hiking kelompok. Sampeyan bisa teka munggah cedhak lan pribadi karo cilik primata ing Tarsier ing Bohol. Coklat bukit kene mbokmenawa bakal dadi salah siji saka pilih jomblo panggonan sing sampeyan bakal tau ndeleng. Menehi GoPro panjenengan roto kanggo menehi dhuwit nalika nglangi karo iwak paus hiu ing Cebu utawa penyu ing Apo Pulo. Iku ora surprise apa negara iki s resmi tourism tagline»Iku luwih seneng-seneng ing Filipina». Utawa iku aneh kanggo ndeleng Filipino saya bejat mudhun ing pas ngguyu. Sing prasaja lifestyle mung nggawe wong seneng. Sing friendliness lan hospitality sing incomparable menyang ngendi wae liya ing donya. Padha duwe luar biasa roso humor banget. Sampeyan bisa ndeleng iki mung dening njupuk pesawat karo Cebu Pacific. Padha duwe nglipur game lan mrikso nalika panjenengan agêng-online sing nggawe kanggo paling menarik pesawat tau. Ana turah mbrawah saka pameran kabeh taun watara karo mawerna-werna parades, rinci rasukan lan werna pihak sing mung bakal mesthi galaxy munggah swasana ati. Saiki, njaluk tangan ing cocktail, lungguhan lan ngujo negara s paling kondhang awit saking saénipun pulo liwat galeri foto sing arep kanggo mbujuk sampeyan kanggo sukan kene ing vacation sabanjure. Katresnan gambar sing ndeleng. Lagi kabeh kanggo advertisement minangka seni bêsik ing Negara lan Ngetang Lelungan blog. Klik kene kanggo liyane. Cape Apartemen banget unik sedih lan uplifting kabeh ing wektu sing padha nanging panggolekan eseman ing residents

About