submit


Filipino wadon, apa dheweke kaya? Wangsulan: bab ingkang pisanan sing keno mripat dheweke tokoh. Plump Filipino wadon sing ora njupuk care saka dhéwé iku tulisan. Lagi biasane slim, anggun lan iku ora dhuwur. Padha duwe rada swarthy kulit, malah suntan, peteng rambute lan kobong hazel mata. Iku sing menarik Filipino wadon bisa gampang bentenaken ing akeh. Nanging, dheweke wis ora khusu lomba fitur kaya Cina, spanyol utawa rusia wanita duwe. Kaendahan saka Filipino wadon fascinates, dheweke tansah mboten umum, elok lan endah. Sampeyan knthi angel bakal ketemu kosong Filipino wadon. Sing katon kawangun dening abad. Padha duwe spanyol getih, soko saka Cina, sawetara Afrika sipat lan sawetara sipat wanita Eropah. Ras gabungan iya sawijining bagéan: sampeyan ora bakal nemokake macem-macem kuwi wanita saka macem-macem katon ing padha negara ngendi wae kajaba ing Filipina. Nalika sampeyan ndeleng Filipino wong wadon, sampeyan bisa galau dheweke kanggo spanyol utawa Cina, nanging ing tampilan nyedhaki, sampeyan bakal ngerti sing sadurunge sampeyan. Ana soko aneh lan atraktif ing wong-wong mau. Filipino wanita sing banget darmabakti kanggo kulawargané, kang biasane amba banget ing negara iki. Gadhah kurang saka kanggo anak dianggep anomalous. Iku uga koyone aneh, nanging wong wadon sing nglairaké kanggo papat utawa limang anak ngatur kanggo nyegah banget tokoh. Bocah-bocah wadon lan wanita biasane manggon karo kulawargané nganti padha njaluk nikah. Malah yen wong wadon wis liwat telung puluh lan dheweke wis rampung mantep lan uga-tetep wong bisa kanggo nyewa kamar utawa omah, dheweke biasane milih kanggo tetep karo wong tuwané lan akeh sederek. Filipino wanita duwe bab para pinituwa ing getih padha tau nggawe tart ujar bab sepuh wong malah yen wong-wong iki sing wong-wong manca kanggo wong-wong mau. Padha uga-intentioned, esem lan siap kanggo mbantu sembarang wayahe. Filipinos duwe banget tenan hubungan antarane sederek. Yen ing Eropah lan Amérika kita kerep ora ngerti kita sepupu, ankles lan semut, kahanan punika cukup beda. Kabeh bebarengan lan kaping pindho dibusak sederek, akeh nephews, cousins, grandmothers lan kakung njaga biasane cukup hubungan sing cedhak. Kuwi closeness antarane sederek uga kerugian. Iku kadhangkala mengkono nalika Filipino cah wadon bakal nikah, bojone ndhukung ora mung bojoné lan anak nanging uga wong tuwané lan sadulur. Ing tangan liyane, kang bisa count ing bantuan ing kahanan angel. Boten kados ing Eropah lan Amerika, kasus nalika cah wadon tanggal wong meneng-menengan saka dheweke tuwane sing banget langka ing Filipina. Sanalika minangka license katon ing urip cah wadon kang, dheweke acquaints wong karo dheweke kulawarga. Yen ora, kulawarga bakal ora pengin wong kanggo dadi putri sing partner kanggo urip. Yen iya ora pengin kanggo njaluk kenalan karo kulawarga, kang bisa knthi angel bisa dignified wong karo serius maksud. Philippine wanita sing banget agama. Biasane padha dadi kagungane kanggo Katolik utawa Ortodoks. Sing yakin wis ora resmi utawa showy. Arep kanggo pasamuwan ing akhir minggu pakewuh kanggo wong-wong mau tinimbang hard tugas. Filipino wanita biasane pindhah menyang pasamuan karo tuwane saka kanca-kanca. Yen cah wadon dhaup wong liya yakin, dheweke bisa gampang njupuk yakin. Iki ora amarga saka sing lightheadedness; Filipino wong wadon wis menthekake dheweke kudu manut marang bojone lan tansah tindakake marang apa wae bisa kelakon. Apa iku apik tenan, Filipino putri nggabungke mituhu karo striking pragmatism lan cunningness. Yen ana soko dheweke ora seneng, dheweke ora bakal ngomong iku langsung nggawe padu. Dheweke bakal nindakake diwenehi apa dheweke perlu utawa seneng tetep sampeyan menthekake dheweke wis ngiring tembung lan saran. Filipino ladies sing manut lan ranyono. Ing tangan siji, wong gusti allah kanggo wong-wong mau kang padha strictly mbangun-turut. Ing wektu sing padha, padha banget cunning lan ngerti carane kanggo njaluk apa padha arep. Lagi sampurna bisa ndhelikake raos lan maksud, padha bisa nyoba partner kanggo wektu dawa sadurunge padha mbukak atimu kanggo wong. Wong wis resmi kepala kulawarga, nanging daya nyata bisa ing tangan saka wong wadon sing mangerténi sampurna apa dheweke kepengin lan carane entuk iku. Dheweke bakal nggunakake kabeh cara kanggo entuk iku nanging, iku bakal koyone ora kaya wong wis ing pungkasan tembung. Akeh wong sing menthekake sing Filipino wadon mikiraken siji mindhah ahead. Iku utamané tontonan ing dheweke sesambetan karo wong. Dheweke bisa nyenengke lan esem, nanging dheweke wis didhelikake entuk manfaat saka kuwi prilaku. Nanging, sampeyan ora bisa padha sumelang yen dheweke bakal nindakake gawe piala kanggo sampeyan kanggo duwe manfaat iki. Dheweke bakal paling mbokmenawa nyoba kanggo nemokake iki entuk manfaat ing kabeh. Senadyan sing conservatism, luwih lan liyane Filipino wanita milih manca minangka bojo. Iku bisa sebagian diterangno dening kasunyatan sing Eropah lan Amérika wong sing luwih atraktif saka Filipino wong lan mbokmenawa liyane loman. Nanging, kasunyatan tetep sing iku luwih gampang kanggo manca kanggo menang jantung saka Filipino wadon saka kanggo dheweke fellow negara wong. Filipino bocah-bocah wadon wis banget serius sikap kanggo sesambetan. Padha bakal apa sing paling apik kanggo ngiyataken marriage, lan yen marriage ing resiko, padha bakal nyoba kanggo ngreksa iku kanggo mburi. Padha tau seneng karir kanggo bocah-bocah. Padha ora bakal nundha gadhah anak saka taun kanggo taun menehi bantahan sing meteng, pangiriman lan nyusoni bisa spoil tokoh sing. Contrariwise, padha envision sing misi ing menehi lair kanggo anak lan urip kulawarga urip. Support kulawarga biasane wong kang jeksa agung bisa ngetokake. Yen ana kesempatan kuwi, Filipino wadon seneng bakal ninggalake proyek dheweke ngaturake dhéwé kanggo kulawarga. Padha tresna anak akeh banget lan sing siap kanggo nglampahi paling wektu sing njupuk care saka anak-anake lan upbringing wong-wong mau. Nalika nerangake kanggo kanada, Filipino wong wadon sampurna bojo. Dheweke banget hard-apa. Reresik omah luwih saben dinten kabutuhan saka hard tugas, dheweke ketemu iku pesona ing iku. Ing tembung liyane, iku a penggalihipun dhumateng kanggo dheweke apa rumah tangga. Padha bener kanggo masak. Padha apik panels. Paling kerep padha cook oriental utawa Asian ne abang lan putih, nanging yen bojomu mbendinane, padha bisa sinau kanggo cook kang favorit dhaharan. Minangka wis ngandika, Filipino wanita sing oriented kulawarga. Mulane, kabeh suami kang wishes sing dianggep. Turu pakaryan sing ora bener pakaryan kanggo wong-wong mau. Filipino wanita tresna jinis lan kabeh kawujudan akeh banget. Sampeyan bakal aran dhewe kaya raja panitraning dening hetaera siap kanggo nindakake saben pesenan. Filipino wanita sing banget hasrat, combustible lan tansah siap kanggo tresna. Padha ora nggawe alesan kanggo sirah lan lemes, padha pracaya katresnan iku bisa kanggo waras kabeh. Nanging, Filipino wanita sing banget konservatif mulane, sampeyan kudu ora nyana padha dadi banget inventive lan endah ing amben. Nanging, yen sampeyan propose kanggo nyoba soko anyar, padha bakal seneng setuju kanggo kuwi eksprimen. Karo kabeh sing passion lan katresnan kanggo jinis, padha banget setya lan ora katon ing wong liya nalika nikah. Fitur saka Filipino wanita sing padha tresna kanggo turu. Padha turu luwih saka Eropah utawa Amérika wanita. Nanging, padha tangi munggah cepet banget. Sampeyan ora bakal kudu ngenteni jam tinuju dheweke dadi saka ngantuk menyang nyenengake lan esem. Padha dadi wakeful ing wayahe. Sapisan dheweke kabuka mata dheweke, dheweke wis siap kanggo tumindak: reresik, masak utawa katresnan. Filipino wanita sing kebak zest. Padha jarang mewek, aran mudhun, utawa tiba menyang depresi. Contrariwise, padha siyap kanggo seneng saben trifle. Ana prakara apa dheweke iki gerah, ngandhut utawa kesel, dheweke bakal dadi esem lan nglaras urip, sesambungan dheweke optimisme lan zest kanggo urip kanggo sampeyan

About