submit


Philippine Budaya dicampur adhedhasar kuna suku aborigin, taun saka spanyol penjajahan walanda, ‘s Amérika lan ‘s disko jaman. Yen iki muni menarik, banjur maca ing. Spanyol nggawa iman Katulik kanggo Filipina ing njedhul. Dina iki konservatif tradisional kulawargané nyegah dhuwur gati kanggo kasucen saka pernikahané lan pracaya hubungan antarane bojomu lan bojoné kanggo siram madegé masyarakat. Divorce, jinis sadurunge ningkah, lair kontrol lan aborsi sing sora marang. Kaya spanyol ing Filipinos sing arang banget romantis lan hasrat ing katresnan, duwe dhuwur gati kanggo pakurmatan, kawirangan lan bales raso serik. Basa, pangan lan rasa seneng nyanyi lan nari uga nggambarake kuwat Latin pengaruh. Ing ‘s Amerika digawa basa inggris kang saiki digunakake ngandika. Padha uga dipengaruhi wangun Pamaréntahan, konstitusi lan hak asasi manungsa lan luwih nanem mirip karo Western cara gesang. Urip ing Hong Kong iku dicampur saka apik lan ala kanggo Filipino pembantu. Hong Kong iku sawijining kutha gedhe kebak pengalaman anyar. Ana uga ingatase hak bebas, privasi, lan anonymity saka urip ing Hong Kong. Ing ngarep ing Filipina, everyone mangerténi apa sing dilakoni, lan sosial ketat kode bisa nggawe urip claustrophobic. Akeh helpers domestik ing Hong Kong pindhah liwat periode nalika padha njupuk kauntungan saka lengkap kang bisa kanggo nindakake lagi mangga, arep kanggo disko, udud lan ngombé, lan ngagem rok cendhak utawa menang karo ‘nyudo spaghetti ‘kang dianggep banget risque ing Filipina. Kesempatan kanggo tari lan ateges dewekne isih sungkan karo wong-wong, tanpa marriage ing atine, iku uga soko ora umum ing Filipina, ngendi mung kang katon nyekeli tangan karo wong bisa duwe mbek serius. Nanging, iki pikatan karo pengalaman anyar wanes sawise wektu, lan kapentingan bali kanggo liyane dhasar urip saka kulawarga lan kanca-kanca. Ora kabeh wanita kaya disko. Akeh banget agama lan nglampahi sing winates wektu free ing pasamuwan-oriented aktivitas. Kanggo kabeh, ana jaringan saka kanca digawe liwat wektu, dikombinasikaké karo aman lan ora nyukupi income. Kita ngarep-arep kita wis diwenehi kaweruh menyang Filipino lomba lan urip ing Hong Kong, nanging apa bab sesambetan lan apa bakal salah siji saka kita Filipino ladies cocog karo sampeyan. Ing bagean iki kita nggawe sawetara generalizations. Supaya please elinga yen kita ladies sing wanita pisanan lan utomo, kalebu kabeh macem-macem jinis-jinis saka pribadine sing nyakup. Ora wadon padha minangka liyane lan dheweke pikirane lan raos dheweke dhewe. Mbok menawa sampeyan wonder kok Filipino lady kene ing Hong Kong bakal sijine dheweke profil ing situs iki kanggo nemokake wong. Ana akeh alasan. Kawitan, padha kenal sing kene ing Hong Kong. Ing syarat-syarat employment kanggo helpers domestik mbutuhake wong-wong mau kanggo manggon ing kamar cilik ing juragan kang house, kanggo bisa digunakake ing telpon saka ana liwat Ana saben minggu. Mung ing minggu sing padha diijini kanggo ninggalake juragan omah. Mangkono, padha njaluk banget sethitik kesempatan kanggo ketemu wong. Ing minggu ana mung siji panggonan ing ngendi iku loro gampang lan terjangkau kanggo ketemu wong — ing disco. Sayange, malah yen wong wadon kepengin Togo menyang panggonan iki, sing paling saka wong-wong dheweke bakal ketemu ana ora arep utawa sing cocok kanggo long-term stabil sesambetan. Wanita ing situs iki arep luwih. Apa ora padha milih wong saka negara dhewe? Ana ora akeh wong-wong saka Filipina ing Hong Kong, dibandhingake karo nomer saka wanita. Akeh wong Filipino karya ing kapal ing segara utawa ing proyèk-proyèk ing saindhenging donya, nanging nomer ing Hong Kong iku ora proportionate kanggo nomer wanita. Kajaba iku, Western wong-wong sing perceived minangka kang banget maha, lan luwih modern saka Filipinos. Iki tegese wong wadon bisa katon nerusake kanggo liyane kebebasan lan liyane witjaksono hubungan karo Western wong. Akhire, mung minangka akeh Westerners sing kepincut kanggo wanita beda balapan, akeh Filipino nemokake fisik katon Westerners dadi atraktif. Sampeyan bisa uga duwe sawetara uneg-uneg bab apa wong wadon bakal panggonan dheweke profil ing situs iki. Sampeyan bisa sumelang sing mbok menawa dheweke mung kepengin kanggo njaluk nikah kanggo njupuk tengen manggon ing negara Kulon, banjur kanggo divorce sampeyan lan njupuk kabeh dhuwit dheweke bisa ing utang. Senajan Asian Janji bisa nggawe ora njamin, kanggo paling Filipinos iki adoh saka bab sing atine. Senajan Filipina iku ora salah siji saka negara paling sugeh ing donya, Filipinos katresnan negara sing, sing ngarep lan sing kulawarga. Kabeh faktor liyane kang witjaksono, akeh Filipinos bisa milih kanggo manggon ana. Ing bab sing paling penting dening adoh paling Filipino wanita kanggo duwe kulawarga stabil, kalebu bojone lan anak. Dhuwit, sanajan mesthi seng di pengeni, iku banget akeh secondary kanggo stabilitas saka maha marriage. Wong-wong tradisional pundhak expenses wedding. Mung highly educated Filipino ladies bakal kurban kanggo nuduhake biaya, utamané yen paling tamu sing saka sisih dheweke kulawarga. Ing dina lawas, pangenalan wis ditulis liwat dharana (a cara tradisional saka pangenalan tjara raos lan emosi liwat singing.) Filipina ora duwe absolute divorce. Mung relatif divorce ing wangun legal misahake (bojomu lan bojoné sing mung dipisahake saka amben lan papan, nanging marriage tetep ing pasukan lengkap.) Filipino ladies madhakaké domestik tanggung jawab karo kang a bojo apik (utawa duweni potensi bojo apik). Ngakoni dheweke kanggo dheweke masak, lan kanggo dheweke hard karya ing ngarep. Ing tanggal, wong-wong kudu mbayar kanggo mangan, nuduhake, lan expenses. mung highly educated Filipino ladies bakal kurban kanggo pindhah walanda utawa tuku token ngombe. ‘S weruh kurangé populasi ing Filipina ekonomi lan akeh Filipino profesional lan jurusan sing duwe diwiwiti kanggo katon ing luar negeri kanggo mbayar luwih kesempatan. Wong-wong banjur bisa ing Timur Tengah utawa ing kapal. Wanita kiwa kulawargané kanggo karya minangka pembantu, buruh pabrik, care givers utawa entertainers ing macem-macem bagéan saka donya kaya Singapura, Taiwan, Italia, uni Emirat Arab, Jepang, Kanada lan, mesthi, Hong Kong. Dina iki watara, Filipinos sing saiki urip lan digunakake ing Hong Kong. Watara kanggo karya ing kene profesional peran nanging akèh-akèhé sing kene minangka pembantu utawa helpers domestik. Kanggo bisa kanggo bisa ing sugih, linuwih, dibébasaké lan multiracial negara kaya Hong Kong bonus. Kang prawan ora masalah yen iku bisa ndhukung pendidikan anak-anake kang, nyimpen cukup kanggo cilik sukan lan sawetara dana kanggo mangsa leren. Amarga saka pendhidhikan lan latar mburi budaya saka Filipinos, Hong Kong Cina lan Western kulawargané menehi luwing seneng kanggo wong-wong mau liwat luwih murah kurang qualified pembantu saka negara liya. Anak saka juragan sing diwenehi video tutorial ing inggris lan sawetara subjek, omah iku uga katahan, masak iku umume banget, lan pembantu bisa uga komunikasi lan sinau Kanton ing cendhak relatif wektu. Nanging, kahanan isih angel kanggo domestik helper. Padha perlu kanggo ngulu sing bangga ing kang dianggep minangka kurang kelas warga, padha kudu bisa hard-dina kebak minggu lan padha mung ngatur trip bali kanggo ndeleng kulawargané ing Filipina biasane sapisan saben rong taun

About