submit


A seri saka chilling gambar mbukak bebener konco Filipino cyber-jinis den ngendi bocah-bocah wadon enom minangka sing diantrekake munggah kanggo pedofilia kanggo tangan-pick sing padha arep kanggo ndeleng dilecehke ing webcam. Bocah-bocah wadon sing dipeksa kanggo eseman nalika kang dirudopekso ing kamera minangka mangan marang abusers apa apa karo wong-wong mau. Paling nekat banjur nggawe lelampahan kanggo reged slums ing Filipina kanggo nindakake nyata-urip seksual penyalahgunaan ing bocah-bocah wadon. Mangan mbayar antarane £ lan £ kanggo bocah-bocah wadon, sing minangka enom minangka salah siji. Anak mbayar watara £. Ngageti cyber-jinis den iki kapapar ing diselidiki wadi dening Belgian wartawan Peter Bridge, kang jeneng wis diganti kanggo nglindhungi identitas. Panjenenganipun miwiti investigating online anak jinis planggaran ing negara loro taun kepungkur kanggo dokumen, Anak saka Cam. Kanthi bantuan saka Wanita lan bocah-Bocah Pangayoman Pusat Nasional Philippine Polisi lan KITA NGO Internasional Kaadilan Misi, Jembatan iki bisa kanggo piece bebarengan sickening perdagangan saka planggaran anak. Penjelasan kang kawitan riko kanggo den, Bridge dicethakaké ana carane wong iki dijupuk menyang omah ing Iligan Kutha, ngendi panjenenganipun ketemu karo klompok bocah-bocah wadon. ‘Aku bisa milih wae bocah-bocah wadon aku wanted. Aku marang wong-wong mau aku ana kasengsem ing gadhah enem bocah-bocah wadon, loro saben wengi — lan, lan banjur luwih enom. Padha sarujuk.’ Bocah-bocah wadon banjur padha digawa menyang kamar hotel, kang ana rigged karo kamera didhelikake, lan kanggo sabanjure sawetara jam, piyambakipun diwawancarai wong-wong mau kanggo mangerteni carane padha dianggep. Jlentrehe: ‘bocah-bocah Wadon enom minangka bisa independen recruiting kanca-kanca. Iku wis kontak karo mangan sing dadi wong-wong mau menyang tenan educated abusers. ‘Padha mangerteni carane kanggo nampa dhuwit, carane kanggo nindakake samubarang iki unnoticed, carane kanggo nggawe kontak. Dadi, lagi tenan wungu kanggo penyalahgunaan dening mangan.’ Bocah-bocah wadon teka saka US, Eropah, Australia, Kanada lan Korea lan bisa kanggo dhaftar klien watara wong. Bridge ditambahaké: ‘Mengkono iki urut saka karya traumatizing. Nanging iki bocah-bocah wadon iku mung normal. Padha wis wungu ing segara saka planggaran. Lan padha ora ngerti sing iku planggaran maneh.’ Massa mlarat lan munggah saka mirah internet dhuwur-kacepetan wis digawe online anak jinis planggaran salah siji saka anjog kadurjanan ing Filipina. ‘Lan keturunan menyang iki seksual neraka, kaya aku nelpon iku, wis nyebar. Iku kaya virus. Iku ora angel kanggo suppliers kanggo golek anak.’ Asring bocah-bocah wadon saka miskin latar sing dipeksa menyang performing cyber-jinis kanggo mung jumlah cilik saka dhuwit nalika sawetara arang banget kulawargané miskin kurban nganti anak-anake kanggo jinis. Iku kira-kira ana sing liwat, pedofilia online ing sembarang wektu looking ing child porn utawa live streaming, miturut Interpol lan FBI. Pungkasan taun, wong-wong saka Britain piyambak padha kabaripun kang nyelidiki kanggo mbayar kanggo nonton Filipino anak online. Ing ingkang di songko, sing tetep ing diselidiki, padha dikenali minangka Jeffry Aqua, Lanie Bucco, Jeffords Dominguez, Kissy Pepito, lan Cindy Oriol. Bridge ngandika sing nyoba kanggo mati multi-milyar dollar perdagangan ing online anak jinis planggaran bakal dadi ‘uphill perjuangan’ amarga ‘masalah ageng lan ing kacarita.’ Panjenenganipun ditambahaké: ‘Hukum pelaksanaane ora njupuk genggeman ing iki masalah amarga iku dadi angel kanggo nemokake wong, mangan, sing nggunakake live streaming. ‘Lan sektor professionalizing cepet. Tanpa mengkono apa aku wis dilakoni, sampeyan bisa bener golek wong-wong iki.’ Nanging dheweke ngandika dheweke ora bakal bali mudhun nganti kang wis kapapar ing pedofilia lan ringleaders abusing resik anak. LIYANE: sayap Tengen rampage liwat Leipzig: jerman kutha kanti awon rusak sawise rerusuh liwat Cologne jinis serangan

About