submit


‘Aku kene kanggo nelusuri mangsa partner ing gesang. Aku looking for a prayoga wong lanang lan wong apik banget. Wong sing mangerténi carane kanggo nangani hubungan serius. Aku kaya nggoleki panedhaan, mate ing pantai, utawa malah tetep ing ngarep karo obrolan apik lan pangan. Aku gampang kanggo bisa karo lan aku manut, maha, manis lan dateng pantes. Aku looking kanggo wong sing serius ing bangunan hubungan karo.’ ‘Prasaja sing sampeyan bakal tau getun. Kula sikap kaya sunset iku gumantung carane sing dianggep kula) ‘aku terus wong lan mbukak minded. Semangat kanggo sinau anyar lan macem ngulandara kaya scuba diving trekking. Kasengsem kanggo budaya sing beda-beda lan laku. Aku tansah katon ing sisih positif saka urip lan pengalaman urip kanggo sawijining kasunyatan aku mbukak minded wong lan langsung menyang titik. Pengalaman ndadekake kula kuwat wong aku ora ngadili wong-wong tinimbang aku ngrungokake aku ngerti sing urip iku.’ ‘Aku normal lady, aku pangarep-arep pinter lan lucu aku kaya alam lan njaluk njobo nalika aku bisa, kadhangkala nganggo kamera utawa kanggo trek lan kaping kanggo bisa ing pakebonan anggur,’

About