submit


IKI KUALITAS VIDEO ORA SING PALING apik amarga iku dipun damel film sadurunge (sadurunge aku tak kamera anyar) karo vlogging kamera ↠ Maca Kula Matur nuwun kanggo. A sawetara taun kepungkur, aku dikirim video disebut ‘Apa Iku Hard kanggo Putih wong Lanang kanggo Tanggal ing Filipina’. Ing video aku rembugan sawetara saka budaya alasan kok. Ana wong apik lan ala wong saka saben negara. Sawetara wong lanang aran nekat, supaya padha mungkasi munggah karo wanita ala lan mung ora care, malah yen iku nyengsarakke wong. Aku tresna Filipina. Aku bandha pengalaman aku wis urip lan makarya ana, lan utamané kekal kanca-kanca aku wis digawe. Aku bungah kanggo visit maneh taun sabanjuré. Filipino wong lanang sing dikenal dadi courteous, manut, bakat, apik looking lan gedhe pacar. Yen sampeyan lagi pemikiran apa sampeyan kudu nggedhekake free bunder. Kene sing tips kanggo partner Pampanga. Minangka wong nikah Pampanga, aku wis digawe sawetara tips kanggo wong miwiti kanggo tanggal calon partner. Ing kula. Aku nggawe sampeyan gupuh. Kabeh sing perlu kanggo ngerti bab dating Filipino wadon. ing luwih saka menit. iku maneh salah siji. Nanging iku ngrasa short Kita fokus. Supaya akeh wong lanang nonton saluran iki amarga padha kasengsem ing Filipina. apa sampeyan pancene pengin punika Filipino bocah-bocah wadon. nanging apa iki pine bocah-bocah wadon arep. hey everyone. dadi, aku wis tenan ngeduk menyang Filipino budaya lan mutusaké kanggo mangerteni tradisional Filipino pacaran. iku menarik kanggo ndeleng. please langganan saluran kita. matur nuwun. video iki ringkesan brief saka ayu lan unik tradisi saka Filipino pangenalan. priksa manawa kanggo duwe. kok putih wong lanang tiba kanggo Filipino bocah-bocah wadon (njero kang Rahasia) Hey, wong Lanang, dina iki kita arep kanggo pirembagan bab apa iku persis sing ndadekake putih wong lanang pindhah edan

About