Sing sing looking kanggo riko Filipina nanging ora ngerti ngendi kanggo miwiti? Kabeh negara Filipina dipisahake dadi rong wilayah utama, Luzon Lor lan Kidul Luzon. Iki, lan bebarengan karo kasunyatan iku wis liwat atus kepulauan bisa nggawe iku meden-medeni utawa malah angel ing ngendi kanggo miwiti utawa pindhah page. Nalika ana kutha-kutha utama lan kondhang panggonan kaya Manilla utawa Subic Kutha, ana uga kathah ngurmati didhelikake lan liyane ayu, macem panggonan kanggo ketemu wong gedhe lan bisa nemokake wong wadon impen panjenengan. Teka menyang Filipina kanggo golek wong wadon ayu lan malah bojo bisa seneng-seneng, sampeyan mung kudu ngerti ngendi kanggo katon. Mriksa metu sawetara iki ayu, ngurmati didhelikake lan nemokake pas tengen kanggo sampeyan. Sadurunge kita nyilem tengen menyang sawetara saka pesisir, pantai kutha-kutha, lan liyane deso panggonan ayo kang nutupi banget becik, didhelikake plesiran sing isih nduweni kutha lan tutul saka spanyol lan mesthi Filipino budaya kanggo seneng. Vigan, aku locos Sur punika panggonan apik kanggo ngunjungi yen sampeyan seneng nemokake search warisan, landmark, ayu pasamuwan-pasamuwan, lan mesthi pesisir mung ing telung puluh menit kanggo jam adoh. A bagéan saka Kidul Luzon iku dening ora tegese sing paling cedhak karo kutha-kutha utama utawa embassy, nanging yen sampeyan lagi looking kanggo njaluk adoh lan pengalaman soko anyar, iki panggonan kang gedhe kanggo miwiti. Pancet, wong kene iku arang banget loropaken, mbiyantu menyang turis, lan kafe sing pancen seneng.

Yen sampeyan lagi menyang bar lan amba wengi pemandangan iki temtunipun ora ing panggonan kanggo sampeyan, minangka iki luwih anteng utawa alon jangkah panggonan kanggo ngunjungi utawa tetep. Wong-wong wadon ing kene uga arang banget loropaken, lan amarga turis ora kerep titik iki supaya kerep iku ndadekake sing luwih saka»permata didhelikake». Sing sing jinis ngulandara? Samar ayu provinsi karo temtu sawetara saka sing paling ayu, jenis, lan maha wanita ing kabeh saka Filipina. Samar kabeh-mubeng kebak petualangan, gunung-gunung, kesempatan kanggo undhak-undhakan, camp, lan liyane. Saklawasé saben kutha cilik sing sampeyan bakal teka tengen kene wis accommodating kanggo turis, lan ing liyane kedadean saka ora wong-wong sing ketemu bakal ing minimal bisa nganggo ing paling dhasar inggris. Nalika ngandika sethitik Tagalog bisa mbantu, malah yen iku kawitan riko sampeyan kudu nindakake uga. Salah siji saka wisata paling populer ing Samar punika Laguna Geingob guwa-Guwa, kang ditemokaké ing kutha Cambia. Ing guwa-guwa kene ton saka fun, sampeyan bisa pindhah rafting, adventuring ing gunung-gunung, lan liyane. Meh kabeh saka search kutha-kutha wis sawetara urut saka kopi, lan yen ora, kafe padha duwe»sari-sari»toko kang toko penak. Malah dadi, lungguh njaba saka»sari-sari»nyimpen lan gadhah sawetara kadhemen gedhe-gedhe utawa mangan meal punika commonplace, lan iku cara sing gedhe kanggo ketemu wong anyar kalebu ayu, wanita siji sing bakal remen kanggo ketemu sampeyan lan nuduhake sampeyan watara. Yen sampeyan rsquo; re ing budget, utawa mung looking kanggo seneng iku prasaja ing urip, njupuk ing budaya lokal, lan njelajah banjur Langkawi iku panggonan kang gedhe kanggo pindhah, lan Sur Pulo iku luar biasa ayu lan liyane didhelikake bandha kanggo loro warga lan turis alike. Nalika prasaja lingkungan, iku gedhe kanggo nglaras éca, search laut, sayah, lan mriksa metu macem-macem UNESCO Situs Warisan Donya. Ana kathah saka ayu kolonial omahé lan bangunan warisan sing jeblugan kanggo ngunjungi.

Ing pesisir kene ora kurang lengkap saka putih wedhi lan transparent, banyu biru

Ana uga persil saka siji, mbiyantu, lan metu wanita sing bisa ditemokaké kabeh liwat search kutha kene lan pesisir. Iku panggonan populer kanggo dina kanggo lelungan, lan kathah Filipinos teka kene ajeg kanggo seneng camping, duwe picnics, lan sosialisasi. Langkawi uga nduweni dumunung mung siji jam saka utama kutha lan bandara ketemu ing Manilla, Filipina. Yen sampeyan seneng munggah gunung lan njupuk ing luar biasa pandelengan saka Bicol perdana panggonan kanggo riko, ketemu wong anyar, lan nduweni wis kutha toko lengkap saka toko, pasar, kafe, lan liyane (Legazpi Kutha, Albay). Ana kang gedhe surfing kene, ketemu ing Tanggal, lan persil saka terjangkau surfing kursus dening search Filipinos — liyane panggonan kang gedhe kanggo ketemu wong anyar lan golek Pampanga saka impen. Yen sampeyan wis tau katon gunung mbledhos ing gesang nyata, lan iku jenis saka bab ngene kaya kanggo tangi siji esuk lan bisa kanggo ndeleng saka kadohan utawa undhak-undhakan munggah banjur Mayan Gunung near Legazpi Kutha, Albay, Filipina iku sawijining luar biasa panggonan kanggo ngunjungi lan dadi. Loro pulo toko Carmona lan Alagoas sing uga apik tenan panggonan kanggo riko, warga sing banget loropaken, lan siji Filipinas kene unlimited. Ing cuaca punika gedhe kabeh babak taun, supaya sampeyan bisa tansah seneng pandelengan lan golek ayu, siji Filipinas mlaku-mlaku ing pesisir, kopi, kutha lokal, lan pulo toko. Yen sampeyan lagi munggah kanggo scuba-nyilem sak dina, lan nglaras rame nightlife kebak metu, jenis, lan apik-ati Filipinos banjur Negros Oriental, Filipina iku panggonan kang gedhe kanggo ngunjungi. Ana ton saka kurang-tombol lan accommodating panggonan ing saindhenging kutha sampeyan bisa tetep bisa ing, njelajah pesisir, lan mriksa metu luar biasa grojogan. Panuntun demo sing kasedhiya nang endi wae, nanging merata gampang kanggo nggoleki lan ketemu becik prawan sing pinter saka wilayah lokal sing ngene seneng kanggo nuduhake kowe sak. Ana uga kathah ayu gunung resorts, supaya sampeyan bisa toko kanggo wisata lokal, kutha, lan dadi nyaman nalika seneng. Apo Pulo punika saestu wisata panggonan loropaken, karo ton saka backpackers, lan persil saka wanita sing biasa digunakake kelas, sawetara ing sekolah, lan liya-liyane sing bisa ing kulawarga kang pasar lokal utawa bisnis. Supaya, iku minangka gampang minangka mlaku-mlaku menyang nyimpen utawa café menyang tanah dhewe pisanan tanggal lan bisa nemokake Pampanga saka impen. Diwenehi akeh pulo, kutha-kutha, lan wisata Filipina punika saestu telas karo kesempatan ayu, unik, lan macem panggonan kanggo ngunjungi. Ing aspek saka wong wadon gedhe ing Filipina kabeh sak, lan iku ora angel minangka foreigner kanggo ketemu nice Pampanga. Ing panggonan disebutake ing kene sing unik, lan nalika ora minangka kerep dibukak dening manca isih ana kathah saka search expats sing manggon kene, wong grapyak, lan polisi lokal sing merata sambutan lan diakses. Malah yen sampeyan ora nemokake jinis saka panyiapan, pesisir, utawa wisata hot spot kaya sing wis ngarep-arep kanggo, arep kanggo search Tagalog kelas lan mung browsing watara ing restoran, kafe, lan nggandhol metu iku manawa kanggo tanah sampeyan tanggal utawa loro. Elingi, mung patemon Filipinos, ing umum, bisa dadi tombol kanggo rapat a nice Pampanga wadon, supaya dening ora tegese matesi dhewe kanggo mung»kadhemen cedhak»

About