submit


Uga gumantung apa jenis wadon sing seneng. Filipina iku sawijining negara karo supaya akeh wanita ayu karo macem-macem upbringing lan cahya. Marrying Pampanga iku banget gampang lan angel gumantung ing ngendi sampeyan Nemokake cah wadon utawa kang jeneng kulawarga dheweke iki mbeta. Grup A: Sing bocah-bocah wadon sing sampeyan nemokake ing bar utawa klub, iku banget gampang kanggo omah-omah wong, mung duwe akèh dhuwit banjur sampeyan apik kanggo omah-omah wong-wong mau sabanjuré dina sampeyan teka ing Filipina. Nanging pikiran sampeyan, lagi sawise nyaman urip, sampeyan Bakal menehi wong-wong mau Ora amarga Tresna sampeyan. Nanging sawetara wong bisa berkembang katresnan bener ing sadawane dalan gumantung Carane nambani wong-wong mau lan nuduhake wong Katresnan, Bakal padha males pungkasanipun. Iki klompok bocah-bocah wadon babar blas Bakal gumantung ing financial support lan kanggo kabeh, fokus padha sing digunakake ing bar lan klub tanpa liyane kuwat sumber income. Iku gampang banget kanggo wong-wong mau kanggo lumaku adoh yen sampeyan ora bisa nyedhiyani maneh. Grup B. tradisional Filipinas karo macem-macem jenis saka kapercayan sistem sing angel kanggo omah-omah wong-wong mau: sampeyan kudu Pindhah liwat normal proses tradisional ing siji iki. Sampeyan kudu miwiti dening kang becik kanggo dheweke lan dheweke kulawarga, yen dheweke senengane sampeyan, banjur sampeyan wong lanang Perlu kanggo Pindhah ing sawetara tanggal lan mlaku-mlaku, gegandhengan karo Dalan trip lan preian. Sampeyan kudu Nuduhake kepuasan lan tanggung jawab kanggo dheweke siblings tiyang sepah lan sadurunge sing Bakal ngidini sampeyan kanggo tanggal sing putri lan banjur sampeyan Bakal welcome menyang kulawarga lan saiki bisa propose kanggo dheweke sawise kaya siji taun utawa supaya. Iki klompok bocah-bocah wadon Ora Bakal ngidini sampeyan kanggo nglampahi dhuwit ing wong-wong mau, padha pracaya ing nuduhake Tagihan lan responsibilities. Paling wong sing profesional lan entuk dhuwit apik, supaya ana Ora sawise sampeyan awis, kabeh padha arep iku bener Katresnan lan Roman. Dadi, priksa manawa sampeyan apik ing wong. Klompok iki sing dianggep apik bocah-bocah wadon lan sampeyan bisa Nemokake akeh saka wong-wong mau untouched utawa mbokmenawa sing kapindho Pacar. Sadurunge aku ketemu sandi Pampanga bojo ing Filipina, aku iki dielingake dening akeh saka kolega lan sederek bab Filipinas sing njupuk kauntungan saka wong Amérika. Aku loman dening alam lan ora mikir sing iki bakal tau kelakon kanggo kula yen aku migunaaké ing isine weteng naluri. Aku kudu nambah sing aku duwe daya kanggo njupuk care saka bojoné lan dheweke kulawarga lan seneng nglakoni dina iki. Siji bab sing kesengsem kula punika aku wong ora bisa mbayangno carane wong bisa urip ing supaya sethitik pangan lan seneng karo malah paling kereng akomodasi. Iku isih gawe kaget kula kanggo dina iki (patang taun mengko), supaya njupuk care saka dheweke kulawarga wis ora wis urunan ing kabeh. Uga, Filipinos sing kae, akeh akale lan umume seneng banget wong. Nanging, ora kabeh Filipinas sing kaya bojoku sing mengkono dadi banget frank, manteb ing ati, jujur, akeh akale, genah, doting karo bab kanggo dheweke kulawarga lan aku, lan tansah nyenengake. Dheweke uga mengkono dadi lawang wong aku wis tau dikenal. Dheweke lunga menyang college jurusan ilmu komputer, nanging wis kanggo metu amarga dheweke ora betah saged kuliah. Dheweke uga wis ambisi kang arsitek amarga dheweke apik banget artis. Aku kudu ngomong sing aku lucked metu ing amba banget cara. Iku mung dadi mengkono sing isine weteng naluri bab dheweke nalika pisanan aku ngandika karo dheweke liwat Skype padha bener. Dadi, sandi saran kanggo dipercaya panjenengan isine weteng naluri minangka bener karo paling iku ing urip. Uga, njaluk ngerti dheweke dening imbal karo dheweke liwat Skype liwat periode kanggo njaluk aran apik kanggo dheweke nilai-nilai, pribadine, kapentingan lan sakabèhé kahanan sadurunge nggawe kabisat saka lelungan kanggo ing Filipina. Iku banget bener sing dheweke kulawarga bakal nyana sampeyan kanggo mbayar kanggo sawetara jajanan nalika sampeyan lagi partner, nanging aku ngomong sing rega cilik kanggo mbayar kanggo»siji tengen»sing bakal tansah njupuk care apik utamané nalika sampeyan sing lawas. Good luck. Ing ngono sampeyan wis wis ora ketemu wong wadon ana sing kepengin kanggo omah-omah sampeyan, ana akèh situs web karo supaya akeh ladies apik banget ana sing arep ketemu sing minangka calon bojomu. Siji Delta, Philippine Airlines, korea Airlines, lan saperangan liyane airlines bakal njaluk sampeyan ana. Ing pungkasan wektu kita tindak kita ketemu sing luwih murah beya ing China Southern liwat Guangzhou. Sampeyan kudu mbayar bab putri kang kulawarga. Padha isih pracaya ing pacaran. Ana tradisi sing nggawa dheweke kulawarga meal. Sadurunge wedding, njaluk lisensi ing kutha hall. Aku bakal maringi pitutur isi iku metu dhewe, lan kang ati-ati kanggo nyalin kabeh huruf sampurna, nyalin jeneng lan tanggal PERSIS kaya lagi ing passports. Aku banget bejo kanggo bakal nikah kanggo bojoku sing Pampanga. Dheweke wis kabeh sing aku iki looking for a pasangan lan kanca sing paling apik. Dheweke iku jenis, ngrawat, metu, oriented kulawarga lan liyane. Aku ketemu dheweke ing dating site. Kita uga ngedika saben dina dening skype lan utusan. Aku dibukak dheweke kaping liwat course saka taun nalika gendakan ing long-kadohan sesambetan. Ing trip papat, kita tak nikah. Aku banjur petitioned dheweke lan putra kanggo KITA Pasangan Visa. Dheweke wis kene ing US saiki kanggo sethitik liwat taun. Kabeh wis gedhe. Dheweke iku katresnan lan sandi paling kanca. Aku nulis informasi free lan artikel bab visa US sistem kanggo pacangan utawa pasangan plus ngatur kanggo urip anyar ing AMERIKA serikat sing ing website lan blog. Ndeleng website lan blog ing profil. Yen sampeyan dadi kagungane kanggo negara sing ora mbutuhake visa, mung buku pesawat lan nggawa kabeh dokumen legal kaya birth certificate, lan sapiturute. Sugih lingkungan lan kaya search nalika processing makalah ing kantor pemerintah supaya wong lokal bakal ora scam sampeyan menyang watuk dhuwit liyane. -Takon dheweke tepat pitakonan, nanging ora ngomong sampeyan duwe dhuwit kanggo ndhukung dheweke kulawarga sing bakal mung bisa cukup kanggo loro sing (Wiwit Filipino mentality kanggo bantuan kulawarga bisa nimbulaké masalah kanggo sampeyan). -Aja manawa sing lagi ora emas digger utawa penipuan minangka sing cantik akeh mburi saka sembarang Manca sing tanggal Pampanga lan bakal terdampar kene amarga dheweke njupuk awis adoh. Carane bakal Indian nasional omah-omah Filipino. Carane wong bakal pindhah menyang wong ing Filipina kanggo njaluk nikah cah wadon sing? Apa requirement

About