submit


Bukti sing kadohan ora matter kanggo wong loro sing ana ing katresnan, Canadian wadon lan Pino wong padha bisa kanggo nyonggo long-distance kang diwiwiti nalika padha ketemu saben liyane ing media sosial. Nanging kaget akèh wong sing iki apik banget enom lady bakal lelungan luwih saka, miles kanggo dheweke gendakan ing Filipina. Iku wiwit karo request kanca ing Facebook bali ing. Apa miwiti metu minangka paseduluran lan multi-budaya ijol-ijolan gagasan bakal blossom menyang roman, senadyan ing kadohan. Mesti wae, iku bisa ndhukung sing kadohan cukup relatif dina iki, thanks kanggo teknologi kang ndadekke wong ‘bebarengan’ malah yen padha sing adoh. Bener cukup, penyayang enom padha bisa tuwuh long-distance kanggo saperangan sabanjure taun — nanging Canadian lady pungkasanipun bakal lelungan menyang Filipina kanggo visit dheweke Pino pacar. Pancen, iku mesthi ngimpi kayektenan kanggo saperangan. Nanging sing minggu saka bliss bakal nguripake menyang sumelang sawise dheweke wektu ing Filipina iki munggah. Isih, sing katresnan tansaya kuwat lan dheweke bakal teka maneh taun mengko wektu iki, penyayang loro ketemu munggah ing Ninoy Aquino Bandara Internasional lan miber bebarengan kanggo Umum Santos Kutha. Iki ora biasa ngunjungi, nanging, amarga wektu iki watara, Canadian wadon lunga menyang Filipina kanggo omah-omah dheweke Pino pacar. Aww. Ora sing manis. Ing donya ing ngendi wong-wong wis dadi cynical bab nemokake katresnan, pasangan iki wis buktiaken sing iku pancene iku isih bisa kanggo tiba ing katresnan lan tetep ing katresnan, ana prakara kadohan

About