Nalika aku nganggo kanggo wong-wong sing wis tau wis kanggo Asia Kidul-Wétan, ana salah siji stereotype aku krungu utamané asring: wanita lokal miskin, kurang-pèrènging lan prasaja. Lan sing bisa dadi luwih bener ing negara kaya Bangladesh lan Kamboja. Panggonan sing wis ravaged dening perang, lan sing temenan sijine wong standar urip adoh ing ngisor rata-rata ing Asia. Nanging, ing bebener iku, wanita ing Filipina sing adoh luwih canggih lan worldlier saka Amérika Lor sadulur.

Iku AMBA statement.

Bener, punika AGENG

Sampeyan bisa uga mikir sing aku wis akeh banget whiskeys pungkasan wengi, nanging metokake karo kula kanggo wayahe, lan aku bakal nerangake apa. Filipina duwe pedunung watara satus yuta wong, dibandhingake kanggo taun telung atus yuta ing Amerika Serikat. Senadyan iki, Filipina wis watara, universities — mung rong puluh kurang saka Amerika Serikat’, -taun colleges lan universities. Iki tegese adoh luwih Filipino wanita njaluk pendidikan sing luwih dhuwur, sinau basa manca lan berkembang kapentingan ing budaya, seni lan lelungan saka ing Amerika Serikat. Ing tembung liyane, Filipinas wis liyane ing umum karo ndhuwur-kelas Kulon wanita, karo limang beda penting sing nggawe wong liyane bisa dicedhaki, semangat kanggo jinis lan dipercoyo kanggo sesambetan long-term. Ing artikel iki, aku bakal nuduhake alasan iki, kalebu salah siji sing ndadekake Filipinas crave wong putih lan seneng wong-wong mau liwat wong lanang search. Kaya aku ngandika sadurungé, sawetara Kidul-Wétan negara-negara Asia sing mati miskin, nanging umume ngandika, paling wanita ing Filipina sing ora looking for a gula daddy, utawa sponsor, utawa»Pak John»mbayar wong-wong mau kanggo jinis. Ing kasunyatan, iki konservatif negara ngendi sing paling wong sing Kristen lan ing ngendi divorce ilegal. Dadi, ing idea saka turu karo wong kanggo dhuwit abhorrent kanggo umum cah wadon. Manawa, kathah saka bocah-bocah wadon apa karya ing bar lan abang-cahya kecamatan nanging sing bener kanggo saben negara — lan iku ora ateges sing sampeyan bisa tuku Pampanga kang katresnan. Paling saka wong-wong mau mung arep golek pacar bojomu padha bisa dipercaya dadi jenis lan dipercaya ing roto dawa. Filipino wong-wong sing rawan kanggo mbeling — lan wanita ing Filipina katresnan sing Westerners sing luwih monogamy-oriented. Iki tegese Pinay gendakan utawa garwane bakal seneng kanggo menehi apa sampeyan pengin, yen sampeyan pengin lan carane sing arep iku. Ayo kula pitutur marang kowe — iku sing koyo gedhe kanggo teka ngarep kanggo wong wadon sing kepengin apa-apa luwih saka sampeyan bakal seneng. Lan yen sampeyan wis tau wis sadurunge, aku nggusah sampeyan kanggo pindhah menyang Filipina sanalika bisa — utamané amarga Supaya dadi nyata Nalika negara tak sèket-tingkat kelemon — kaya Inggris, Amerika lan akeh negara Eropah — ana ora akèh saka hotties watara. Akibaté, sampeyan bakal sok dong mirsani ana cara liyane slim cilik wanita ing Filipina saka ngendi wae ing Kulon. Sampeyan bakal diunekake adoh dening kaendahan wanita lokal. Liyane faktor sing alamiah kulit tanned, peteng rambute, lan mata ireng nggawe wong-wong mau endah lan sambutan jangkah kanggo akeh. Kanggo Pinay cah ayu, iku uga dadi metu-of-wangun slob sing mlaku ing lurung-lurung ing sweatpants. Dadi, karo wanita ing Filipina, apa sampeyan lagi njupuk iku sawijining atletik tipe awak, raos gedhe saka gaya lan nemen horniness kanggo wong putih thanks kanggo wong-Wong karo»kolonial mentality»ndelok negara, lan piyambak, minangka rodok olo kanggo wong-wong sing dijajah wong-wong mau. Amarga paling, yen ora kabeh warga ndeleng piyambak minangka kurang atraktif lan sukses saka Westerners. Iku padha karo kang a millionaire utawa Rockstar ing donya Kulon, ing pangertèn sing wadon bakal push lan shove lokal wong metu saka cara kanggo kasempatan kanggo njaluk manungsa waé. Ing sasi, Filipina padha koloni spanyol — nanging dina iki, boso inggris kapindho basa nasional, lan siji mulang ing sekolah. Soko apa karo pendhudhukan Amérika sawise WW. Iku uga basa sing akèh saka enom Filipinas nonton film, krungu lagu-lagu lan maca buku. Meaning lagi mbok menawa paling inggris-speaking badhak wadon ing kabeh saka Asia, kang ngidini kanggo nyata, migunani interaksi sampeyan ora bisa njaluk ngendi wae liya. Apa sampeyan lagi looking kanggo terus-up jinis utawa sesambetan setya, sampeyan mbokmenawa bakal setuju iki bab sing apik. Sijine iku kabeh bebarengan, lan sampeyan njaluk saestu ora iso lali pengalaman nalika patemon Filipino wanita. Sing, thanks kanggo Filipina’ bhinéka ètnik, teka ing kabeh jinis éca werna lan manéka? Bebener bakal dhateng, iki swarga kanggo wong sing tresna wanita — utawa wis looking for siji sing khusus lady sing bakal appreciate lan ngupadosi wong cara kang pantes. Apa kowe ora mikir sing pantes wong wadon sing ndadekake sampeyan seneng — tinimbang siji sing withholds jinis, menehi sampeyan sikap lan tau ndudohake wae sukur. Yen sampeyan apa, sampeyan bakal arep kanggo langganan kanggo sandi email mesthi sing bakal nuduhake sampeyan persis carane kanggo ketemu lan narik kawigaten Pampanga ing langkah-langkah prasaja. Kuwi dianggo kaya sampeyan ora bakal pracaya, lan sampeyan ora malah kudu ing Filipina kanggo katrangan tanggal potensial saka ngendi wae ing donya. Aku ngene tresna kanggo sampeyan ngerti rahasia tips lan sastranegara aku wis dikembangaké ing kabeh taun kene ing Filipina

About