submit


Apa tenan digawe kula tiba ing katresnan karo Filipina ana cara sing bocah-bocah wadon dianggep kula. On rata-rata, Filipinas supaya penake, buat lan nggawe jalur kekancan sing iku mokal kanggo ora duwe wektu apik karo salah siji. Malah yen cah wadon iki t minangka atraktif minangka aku wis disenengi, dheweke titiraras pelog nem lan eagerness kanggo please katahan kula watara, ing paling kanggo dicokot sethitik. Kanggo miwiti karo, sakbenere kabeh Filipinas sampeyan bakal ketemu sing manis kanggo titik kang downright treacly. Malah bocah-bocah wadon sing ora arep kanggo turu karo kowe bakal dadi bab becik nulak yen sampeyan ora malah aran ala. Amarga Filipinas wis ora wis kahanan kanggo sengit lan wedi wong-wong ing cara sing padha bocah-bocah wadon Amérika wis, padha ora brutal njupuk sampeyan mudhun mung kanggo trobosan. Filipino bocah-bocah wadon ora nambani wong kaya clowns sing ana kanggo panghibur wong-wong mau, supaya padha ora nolak sampeyan mung kanggo nggawe guyon ala utawa ngenyek sampeyan kanggo marga saka ngina sampeyan. Filipinas sing uga luar biasa nggawe jalur kekancan. A Pampanga paling goal ing urip kanggo nemokake wong kang dheweke bisa ngawula lan kasarasan kanggo. Yen sampeyan njaluk menyang hubungan karo cah wadon, aja kaget yen dheweke wiwit aturan kanggo cook kanggo sampeyan, resik apartemen lan apa liyane iku becik kanggo nggawe sampeyan seneng. Contone, nalika aku kasebut kanggo salah siji saka Davao gendhakan sing aku lara, dheweke mekso sing aku supaya dheweke mbukak kanggo farmasi kanggo sawetara medicine lan tetep ing wayah wengi kanggo nggawe manawa aku kabeh tengen. Malah sluttier, luwih Westernized bocah-bocah wadon duwe sawetara iki nggawe jalur kekancan kuwalitas. Rata-rata Pampanga kang kepinginan kanggo gawe marem dheweke wong ndadekake dheweke ibu gedhe. Luwih saka sapisan nalika aku liwat ing Filipina, aku katahan mikir kanggo aku, aku ngerti, yen aku sengaja tak cah wadon iki ngandhut, iku ora bakal dadi ala. Sabanjure, Filipinas sing luar biasa feminin. Malah sanadyan dina rata-rata sing sugih luwih fungsi saka flashy, padha tansah nyoba kanggo katon atraktif kanggo wong dening ngagem dandanan lan gondhel. Contone, sakbenere kabeh kasir sampeyan bakal teka tengen nyandhang lipstik. Aku dadi supaya inured kanggo titiraras pelog nem saka Filipinas sing nalika aku mlayu tengen Cah wadon australia waddling sak kantor imigrasi ing Davao, aku iki meh dijupuk aback. Dheweke ana rong puluh kilogram kabotan, wis buck untu, lan iki seething karo kanepson lan seksual frustasi. Iku cetha sing ngendi dheweke iki saka, dheweke iki digunakake kanggo wong-wong kissing dheweke bokong mung kanggo kang wadon, nanging ing tanah ngendi bocah-bocah wadon feminin lan njupuk saka bilur-piyambak, dheweke d wis dipundhawuhi kanggo freak show status. Minangka mogok iki, Filipinas dadi insecure nalika padha ora katon persen sing paling apik. Malah yen dheweke iku mung teka liwat kanggo panggonan kanggo nonton film, dheweke bakal rampung munggah minangka yen dheweke arep clubbing. Ora ketompo carane dawa sampeyan wis bebarengan, dheweke bakal tansah tetep poto-eling saka dheweke katon lan arep kanggo katon minangka panas minangka bisa. Amarga Filipinos sing umume fluent ing inggris lan tindakake Amérika TV lan film, budaya alangi antarane bocah-bocah wadon lan sing akèh luwih murah tinimbang biasa bakal dadi. Nalika Filipinas duwe dhewe budaya quirks, sampeyan bisa duwe obrolan karo salah siji lan dheweke bakal bisa kanggo ngerti lawakan lan budaya pop referensi. Iki ndadekake wooing bocah-bocah wadon karo langsung acuity kathah luwih gampang tinimbang ing negara-negara manca. Nalika Filipinas njupuk pendidikan akeh, padha ora ngidini sekolah sing kanggo njaluk ing cara sing sesambetan. Malah bocah-bocah wadon sinau dadi pengacara utawa komputer engineers sing mung minangka feminin lan nengsemake minangka liyane Filipinas. Ing kasunyatan, sing manggen ing Filipina dipeksa kula kanggo alt kula yakin bilih pendidikan college reruntuhan bocah-bocah wadon’ kapribaden lan ndadekake wong-wong mau cocog kanggo garwa lan ibu. Nalika Filipinas wanita kang kesengsem kanggo sinau lan njaluk proyek apik, padha ora panggonan careers ahead saka kepinginan kanggo njaluk nikah lan duwe anak. Kanggo Filipinas, proyek sing soko sampeyan nindakake kanggo njaluk dhuwit lan apa-apa liyane. Sabanjure, Filipinas nimbulaké kurang drama saka bocah-bocah wadon Amérika. Nalika pines kathah kanggo njaluk cemburu lan clingy, padha ora bakal miwiti gelut tanpa alesan apik, utawa bakal padha terus suntingan slights marang sampeyan. Nalika aku njaluk menyang perang ageng karo siji wadon ing Davao, iku amarga aku iki kang asshole lan aku pantes iku. Yen sampeyan wis laboring ing panyangka sing kabeh sesambetan ndherek kasar bantahan lan pancet bickering, sampeyan bakal nemokake Filipinas dadi pleasantly tranquil. Nalika Filipinas nyoba kanggo muter game karo wong-wong padha ora ngerti uga, yen sampeyan wis katon dheweke saperangan kaping, dheweke bakal selehake tumindak. Nalika sampeyan lagi partner Pampanga, dheweke bakal nyandhang dheweke jantung ing dheweke kantong lan nggawe iku cetha yen dheweke peduli bab sampeyan. Filipinas ing liyane liberal kutha-kutha kaya Manila kathah kanggo muter liyane game lan sing harder kanggo kokain, nanging yen sampeyan lagi ing luwih konservatif kutha kaya Davao, aja kaget yen sampeyan duwe bocah-bocah wadon nuduhake sampeyan sing padha tresna sampeyan sawise sawetara minggu. Iku tanggung bisa sing banget-bokong game muter dianggo ing chump Filipino bolo, nanging kajaba sing lagi ruang paling ngisor-manggon bebarengan prawan, sampeyan bakal bisa kanggo marang Pampanga kang pamindhahan sabanjuré saka mil adoh. Nalika akeh Filipinas kathah kanggo turu watara utamané ing luwih wisata-abot cities sampeyan uga bakal nemokke akèh bocah-bocah wadon sing pengin kanggo dumunung mudhun karo wong siji. Akibaté, yen sampeyan wis nandang gerah cah wadon menyang amben, sampeyan bisa nggawe dheweke gendakan meh langsung sesampunipun. Iki wis apik rampung ing kutha-kutha sing luwih konservatif diwenehi Filipino sikap sing manggen ing wayahe, bocah-bocah wadon ing Manila lan panggonan sing padha kathah kanggo mlumpat saka wong kanggo wong, aja pikiran sing kabeh padha ngaku lagi lara saka pemain utawa apa wae. Filipinas sing absolute dhemit ing karung. Nalika Katulik kapercayan kathah kanggo nggawe wong-wong mau outwardly dilindhungi undhang-undhang, yen sampeyan wis nguripake cah wadon, dheweke bakal jancok sampeyan nganti sampeyan ora bisa njupuk maneh. Luwih sarehning bocah-bocah wadon bakal kudu dilatih munggah, nanging sawise sawetara tanggal, sampeyan bakal bisa kanggo jamur dheweke menyang sampurna porn. Mung ngelingi sing sakbenere kabeh Filipinas duwe ludicrously nyenyet kucing, lan browner bocah-bocah wadon kathah duwe luwih cendhek kucing uga. Yen sampeyan lagi rata-rata utawa ndhuwur rata-rata ing ukuran, sampeyan lagi ora arep bisa kanggo kanthi nembus bagean apik saka bocah-bocah wadon sing bang. Tambahan, Filipinas kosok-genggeman kucing pisanan bisa nggawe gadhah jinis karo kowe nglarani kanggo wong-wong mau, utamané yen lagi prawan. Kanggo alesan iki, aku nyaranake gadhah botol K-Y utawa Astrolabe handy, supaya sampeyan bisa ease dakcekel ram menyang dheweke wesi gates saka urip. Akhire, Filipinas duwe kuwat angka kulawarga. Iku umum kanggo ndeleng bocah-bocah wadon nyekeli tangan karo ibu sing ing mall lan nambani saben liyane affectionately. Kanggo Pampanga, dheweke kulawarga punika ingkang paling penting ing gesang dheweke, lan dheweke tetep cedhak karo ora mung dheweke tuwane lan vokal, nanging dheweke kulawarga lengkap uga. Iku amarga saka iki kulawarga cedhak hubungan sing Filipinas nggawe kuwi gedhe garwa lan ibu pancen, nalika sampeyan ngunjungi, sampeyan bakal kerep golek dhewe pemikiran apa sampeyan kudu t njaluk nikah lan nggawe dhewe brood saka halfpipe bocah-bocah. Nyata mung kakurangan saka Pampanga pribadine carane dilindhungi undhang-undhang padha ing umum. Amarga saka negara s Katulik-dipengaruhi budaya, Filipinas ora bakal dadi super-affectionate karo sampeyan nalika sampeyan lagi metu, utawa aja padha sugih ing cara sing bakal nggawe hard-ing galur marang jins. Ing umum, Filipinas nindakake ing banget waras fashion, lan sampeyan ora saestu ndeleng wong-wong mau ing paling nganti sampeyan lagi piyambak karo salah siji. Liyane bisa kakurangan (utawa regane, gumantung ing perspektif) kanggo Filipinas sing lack saka mangsa wektu orientasi. Kaya aku wis kasebut sadurunge, Filipinos akeh banget manggon ing wayahe lan biasane ora mikir sing tumindak liwat. Iki ndadekake iku gampang minangka jajan kanggo njaluk Pampanga menyang amben mung nggawe dheweke aran apik lan ajeg pindhah seduction maju nanging uga bisa mimpin kanggo liyane masalah mudhun ing dalan. Contone, njupuk akun iki saka Rina V Forum anggota inexactly, sing rembugan carane piyambakipun takon Pampanga yen dheweke wanted kanggo duwe bayi lan dheweke ngandika ya tengen adoh ie, dheweke wanted kanggo duwe bayi tengen ing wayahe. Iku sing umum demureness lan unattractive pasuryan sing ngalahake Filipina metu saka ing dhuwur echelon saka posy swarga. Gumantung ing panjenengan pilihan ing bocah-bocah wadon, sampeyan bisa nemokake Filipinas butter pasuryan lan Katulik hang-ups kakehan kanggo menehi hasil karo. Ing tartamtu, ing lack saka saestu bocah-bocah wadon panas bisa menehi hasil-mbobol, utamané yen sampeyan duwe game banget. Senadyan kabeh iki, diwenehi carane apik Filipino bocah-bocah wadon sing dadi watara, iku mokal kanggo duwe wektu ala nalika sampeyan ngunjungi. Yen sing disenengi iki kirim banjur sampeyan bakal kaya Apa Filipina, sandi -kaca buku sing mulang sampeyan carane kanggo turu karo Filipino wanita sak riko kanggo Filipina. Iku ngandhut wisata tips, game saran, lan kutha panuntun sing menehi sampeyan kabeh informasi sing perlu kanggo bang Filipinas, eksklusif karo informasi aku wis t diterbitake ing blog. Klik kene kanggo mangerteni sing luwih lengkap. Hak Cipta — Matt Forney. Kabeh hak-hak dilindhungi undhang-undhang. Kabeh hak cipta tetep properti saka pamilike dhewe-dhewe. Ngarep Langganan syarat-Syarat Kebijakan Privasi Gulung menyang Ndhuwur — Dirancang dening Gedhe Tema Powered by WordPress ing setelan cookie ing situs iki sing disetel kanggo ‘ngidini cookie’ kanggo menehi sampeyan paling pengalaman browsing bisa. Yen sampeyan terus kanggo nggunakake situs iki tanpa ngganti setelan cookie utawa sampeyan klik ‘Nampa’ ing ngisor iki banjur sing adung iki

About