submit


Filipina, malah sak iki jaman modern, isih diatur dening aturan tradisional sing wis liwati wiwit wiwitan generasi. Padha isih terus nilai kanggo kapercayan lawas sing wis dipandu wong-wong mau kanggo abad. Iki amarga saka keturunan Cina modern Filipinos. Iki nilai sing isih samesthine metu saka everybody dening masyarakat. Filipino wanita sing isih samesthine lady-kaya andhap asor lan donyane. Dadi, partner Filipino wong wadon bisa dadi cukup angel pisanan yen sampeyan ora ngerti Filipino budaya. Senajan padha bisa koyone ketok, iku isih kebayar kanggo ngerti wong-wong mau uga, supaya sampeyan bisa duwe sukses pisanan tanggal. Nyuwun ijin lan introduce dhewe mlaku. Filipino wanita sing dijupuk saka care dening wong tuwane kaya bocah-bocah malah yen padha sing thukul-ups wis. Tuwane tau mandek kanggo katon sawise anak-anake, supaya iku hak kanggo takon tuwane tanggal kanggo ijin saka arep metu. Tau lali kanggo introduce dhewe mlaku. Laku sing disik skills saka yours. Iki diwiwiti dening nuduhake munggah dicokot sadurungé saka wektu sarujuk lan liyane jahwéh, nggawa ngarep tanggal ing wektu maneh. Tansah nggawe manawa dheweke nyaman lan tau sijine iku ing posisi kikuk. Kang chivalrous punika plus amba lan bakal gampang menang Filipino wadon kang jantung. Iki bisa rampung karo prasaja gerakane kaya ngancani tanggal karo mbukak lawang. Dadi urip saka tanggal. Filipino wanita sing biasane dilindhungi undhang-undhang, durung padha duwe adventurous sisih sing kepengin kanggo njelajah soko anyar. Ngerti carane kanggo panghibur tanggal nanging ora menyang ombone saka kang banget flamboyant. Supaya dheweke kapentingan ing apa wae loro sing lagi ngomong bab lan tau ninggalake dheweke kurang wayahe. Njaluk ngerti dheweke luwih apik lan nuduhake penghargaan ing dheweke kuwalitas apik. Dadi jujur lan ora malah narik metu trik. Nalika sampeyan njaluk menyang bagéan saka miwiti kanggo ngerti saben liyane, mung dadi dhewe lan jujur. Kejujuran bakal njaluk sampeyan adoh lan kamungkinan bakal nggawe tanggal luwih pangerten lan nimbang. Tau goroh mung kanggo ngematake tanggal. Filipino wanita mung bisa menehi sampeyan sing dipercaya yen padha pangertèn sing dipercoyo wong. Sampeyan wis nggawe sing kelakon dening kang jujur. Dating Filipino wadon ora mbutuhake extravagant iku, padha bisa gampang dadi kesengsem karo malah mung sethitik durung migunani. Dadi sensitif. Menehi tanggal wektu kualitas ing pisanan ketemu munggah bisa rampung dening dheweke tetep kapentingan. Nanging iku uga luwih apik kanggo ngerti yen kanggo menehi tanggal papan, minangka kang karo wong kang wis tau wis karo mungkin ora supaya gampang ing kawitan. Pisanan tanggal iku kabeh bab kang nyaman karo saben liyane lan miwiti kanggo dadi kenalan. Yen sampeyan arep kanggo tenan nguber tanggal menyang soko liyane serius, sampeyan bisa uga pengin kanggo lay ing madegé kuwat. Sawetara bisa mariah dening rincian sing padha perlu kanggo pindhah liwat mung narik tanggal kapisan mlaku. Nanging mbayar babagan kanggo Filipino wong wadon kang kapercayan lan tradhisi bakal entuk sampeyan sing dipercaya ing cara cepet sabisa. Iku uga koyone kabeh rumit banget, nanging Filipino wanita kapercayan sing adhedhasar prasaja dos lan don ts ing gesang. Tanggal pisanan bakal dadi langkah pisanan kanggo soko luwih migunani lan tuwa kanggo tindakake, lan sing mung bakal kelakon yen sampeyan nindakake kabeh tengen lan digawe soko apik metu saka tanggal

About