submit


Test yen teori iki bener bakal njupuk tim lawas, nampung para korban, wong miskin saka AMERIKA serikat lan Kanada, lan nemokake carane akeh kaping iki ‘wesi sembrani cah Ayu,’ skor ing Downtown Manila. Iki ladies arep kanggo njaluk sawetara awis kanggo awake dhewe lan dheweke kabeh kulawarga lengkap lan pangarep-arep sugih lawas wong lemak mati rauh lan godhong sing duwit receh. Gampang jawaban kanggo sing yen sampeyan supaya dhewe munggah, padha arep apik kualitas wong. Umur mung nomer. Tegese apa-apa kanggo wong-wong mau. Yen sampeyan sing atraktif lan sing wong apik, apa ora. Sandi gendakan taun luwih enom saka kula lan kita njaluk bebarengan gedhe. Iku meh kaya kita padha digawe kanggo saben liyane. Katon ora minangka penting kanggo wong-wong mau nanging teka ing. Yen sampeyan katon kaya ora becik amarga sampeyan ora ngurus saka dhewe banjur apa nyana. Nambani dheweke kaya sange lady, tetep sehat rampung. Ngendi iki dijupuk. Uga, banget astute pengamatan kene. Iku gampang kanggo pitutur marang kowe lagi ‘suwene’ wong lan ora sawetara jenis saka SEGARA dreg. Kabeh sing ngandika tengen. Aku arep kanggo. bareng. iki lan aku pangarep-arep. akeh manca kang donya tampilan iki. Aku setuju karo sampeyan sing morally kanggo sampeyan, iku ora tengen kanggo. lady nikah kanggo wong lawas banget. lan banjur sampeyan ora bakal kaget yen cah wadon enom iya kaki panas apa dheweke seneng saka wong lawas, dheweke bakal ninggalake sesambetan mung kaya sing. Immaturity punika bab. Mung ngomong wat iku pancene iku. Pampanga nemu urip sing luwih apik. Wong nemu enom ayu. awit sing paling negara liyane (USA) wis umur hang ups. lawas wong nemu cah wadon enom mung yen sugih lan utawa celebrity. WEKTU aku wis mesthi wis kuwatir bab umur longkangan nalika aku ketemu wong ing Filipina. nanging aku pancene mikir iku gumantung ing sesambetan ing umur ngirim ora prakara ing kabeh yen sampeyan wis umum lemah. Aku wis seneng karo Putri ayu saiki pambarep apa aku wis mung nunggu enom sandi rampung lan aku lelungan dheweke ing 🇸🇬 Singapura lan arang-arang bali Filipina 🇵🇭 kanggo harvest sandi beras lan gula tebu lan mung becik enom sandi Putri rampung aku duwe pensiun saka SSS malah apa anak-anakku ora menehi kanggo kula aku duwe dhuwit dhewe kanggo seneng. Aku ora kasengsem dhuwit aku duwe sandi dhewe tanah lan aku duwe sandi dhuwit dhewe, dhuwit apa-apa kanggo sing paling apik kanggo jantung lan sikap. Bojoku iku taun luwih enom, wis nikah kanggo taun lan supaya adoh, iku nggoleki. Sak tunggaling putri tirinipun wis university jurusan lan dianggo full time. Aku tau tuku idea sing akeh luwih enom bojo match apik, temenan mratelakake panemume. Padha perlu dhuwit nyata lan manca dhuwit iku cara sing luwih apik kanggo omah lan mobil lan kanggo njupuk care saka kulawarga mandeg lengkap lan bener gendakan Scary Mangga sir u bisa bantuan kula kanggo golek tanggal kanggo kula. Aku taun lawas kapisah kanggo taun lan ora duwe anak. Aku bisa kene minangka mbok emban ing Arab kulawarga. Nanging aku bakal mulih dening lan aku pengin golek bener katresnan ing gesang kawula. Yen ana sawetara wong sing kasengsem kanggo kula nambah kula ing Facebook

About