Kene kang khas crita: wong ing pungkasan s perjalanan (aku wis katon minangka lawas minangka s) rawuh menyang Filipina (utawa Thailand, utawa Kamboja, utawa.).

Panjenenganipun mikiraken sing wadon ing ngarep negara sing elek harpies, unfit kanggo free utawa pernikahan. Dheweke wis babras dening iki wanita dhewe budaya kakehan lan wis mutusaké kanggo break free lan nggawe cara dhewe, karo wanita sing saestu bab wong-wong. Iki wanita mung kelakon kanggo dadi salah siji papat (utawa salah siji, utawa siji.) umur dhewe lan ing nekat selat.

Kasunyatan iku sing wong-wong iki sing biasane ngisor minyak: untalented, unintelligent lan undesirable

Nanging ora ing mratelakake panemume dhewe — padha sing jero, jero menyang Dunning-Taman wilayah. Iku kabeh boils mudhun kanggo poto-kapentingan lan seni apa wae mental senam sing perlu kanggo gawe uwong yakin piyambak sing iku OK kanggo wong lawas kanggo duwe jinis karo bocah-bocah wadon ing cah anom pungkasan. Minangka kanggo ngapa padha lagi ora awon jinis seksual predator metu ana, prasaja jawaban iki sing akeh ing paling ana dening umur legal syarat lan, seneng, wong-wong wadon padha milih asring pinter cukup kanggo saluran adoh cukup dhuwit kanggo nambah sing urip dhewe. Lawang njaluk pendidikan lan kabutuhan materi (mobil, house) banjur pindhah ing kanggo dating wong luwih enom. Ing cendhak, Filipinos sing weruh sing iki wong lawas sing ora utamané gedhe, nanging padha ora nggawe efforts kanggo chase wong-wong mau adoh salah siji, ngerti sing DOMs nambahake dhuwit kanggo rodo miskin ekonomi

About