submit


Aku wis katon padha supaya nuduhake sandi lawas Australia marrying wong enom banget Filipino Wanita karo banget gedhe longkangan umur. Nanging kanggo dadi cukup jujur, aku wis uga katon apik padha supaya nuduhake saka pasangan sing omah-omah ing klompok umur padha. Aku wis tak sakepel saka kanca-kanca sing kabeh nikah kanggo Filipino wanita lan longkangan umur ora akeh. Iku antarane taun supaya iku dicokot cukup ing sandi mratelakake panemume. Saiki yen Filipino wong wadon iku lawas taun lan dheweke dhaup taun-lawas, sing crita sing beda kabeh lan crita iki mengkono kanggo salah siji saka kanca-kanca cedhak lan iku ora crita apik. Sandi lawas Australia kanca watara taun, pegatan saka bojoné, wis thukul munggah dicekel bocah kabeh nikah. Kita tau makarya bebarengan lan sing carane aku ngerti wong. Kang minangka prayoga Australia bloke minangka iku nemu. Siji dina ing, watara pungkasan, salah siji saka kanca-kanca ing Brisbane, sing wis diduweni bisnis ing Filipina takon marang yen wanted kanggo teka bebarengan kanggo Manila kanggo sawetara minggu. Kancaku mlumpat ing kesempatan. Panjenenganipun arrives ing Manila lan ketemu iki banget enom cah ayu soko taun lawas. Dheweke ana siji mbok, minangka dheweke wis a anak saka sadurunge sesambetan, cah wadon. Oalah, piyambakipun dhateng kula kang mung ketemu dheweke mung rong dina ing Manila lan wus kanggo njaluk bali menyang Australia. Apa kedaden ing rong dina kanggo nggawe wong nindakake apa iya sabanjuré edan. Amarga dheweke temenan sumurup carane kanggo push tombol tengen. Dadi, nalika piyambakipun tak bali menyang Australia, kanca-kanca marang kula dheweke ketemu karo Filipino girl lan wong iki arep kanggo nggawa dheweke kanggo ngunjungi wong ing Australia. Dadi, kang langsung tak kanggo karya lan disponsori dheweke visa wisata kanggo sasi lan dheweke teka ing pungkasan desember. Ing dina dheweke teka, kanca-kanca lawas diundang marang kanca-kanca ing pub lokal kanggo sawetara bir lan feed. Kang ana kabeh mesem lan grinning saka kuping kuping. Aku iki ora ana kanggo wusana, nanging bojoku iki. A minggu mengko, aku wis kesempatan kanggo ketemu karo kanca-kanca lawas ing pub lokal kanggo nedha bengi lan aku lunga karo bojoku lan putri. Sing nalika aku ketemu dheweke. Ing — detik saka patemon dheweke ngendi mung normal nepangaken. Nanging sawise menit, aku figured girl iki ora apik siji kanggo sandi kanca amarga kancaku, bojoku lan aku kabeh padha petung watara, lan aku iki macet ing iPad anyar ing Facebook utawa apa wae ora sehen kanggo melu ing obrolan, kabeh digunakke ing dheweke dhewe donya digital. Wong wadon kuwi kudu ora wis diijini kanggo jenis ing panggonan pisanan, lagi pop metu luwih turunane liwat terusan lair, samsaya awon saka padha piyambak, aku panginten kanggo aku. A sawetara minggu mengko, aku lunga karo bojoku lan putri kanggo pub kanggo duwe nedha bengi lan banjur aku ketemu maneh kanca-kanca lawas lan kang Filipino gendakan. Kancaku wis sawetara bir lan kang ditarik kula aside miwiti mulangi kula sing wong iki arep kanggo ngirim dheweke diinget. Tengah saka januari, bojoku bakal nelpon saka Filipino lady ing watara pm ing afternoon. Dheweke kabeh nangis lan needed wong kanggo pirembagan bab masalah dheweke. Ketoke, kanca-kanca lawas wanted kanggo njaluk nyisihaken saka iku supaya cepet sing teka munggah karo rencana cunning lan kang marang dheweke sing wong bakal dadi adoh kanggo karya kanggo sawetara sasi, supaya dheweke kudu bali awal kanggo Filipina, malah sanadyan dheweke visa kanggo sasi. Aku mung marang dheweke, Hallelujah. Dheweke pantes sing. (Bener, aku ora t ngomong Hallelujah ing kabeh, nanging aku ana cedhak iku). Nanging dheweke wis putri ing Filipina.bojoku interjected. I don t care, ora ana masalah utawa masalah aku marang bojoku. Minangka adoh minangka aku mrihatinake, dheweke wis kesempatan kanggo dadi ing hubungan apik karo kanca-kanca lawas, nanging dheweke nyebul lan saiki dheweke nangis ing bab njupuk bali ing bidang dicokot awal kanggo pindhah bali menyang Filipina. Ana kanca-kanca lawas wong gemblung. Ya, kanggo sawetara ombone. Nanging iku jenis-ati wong lan iki cah wadon njupuk kauntungan saka loman kanggo nemen. Jujur ing urip cendhak, aku wis tau krungu saka wong wadon kaya sing lan katon wong wadon, nindakake kaya sing ing ngarepe dheweke pacar. Aku cynical saka Filipino wanita? Ora. Paling saka wong-wong mau sing tenan maha, setya lan uga-tata lan hard buruh. Nanging sayangé kanggo sandi kanca kene, kang mung digawe pilihan ala. Mung patemon wong kanggo rong dina ing Manila iku ora cukup kanggo njaluk bantuan kanggo ngerti wong. Mungkin metu saka desperation, kang panginten iku bisa bisa metu lan nggawa dheweke menyang Australia nanging karakter lan sikap iki banget enom lan ayu Filipino wong wadon iki nyata wirang kanggo wong. Saiki, kene ndhuwur sepuluh alasan apa yen sampeyan sing lawas, ora nyenengake lan ora biso ditompo socially Australia wong, sampeyan kudu kanggo omah-omah utawa tanggal Filipino wong wadon, karo tujuan saka marrying kene. Aku wis tak kanca sing wis nikah kanggo wong Filipino wong wadon, lan dheweke plus lawas taun lan wis watara taun lawas. Kadhangkala, dheweke lawakan sing mungkin dheweke kudu tuku sawetara sex toys kanggo kesenengan dhéwé amarga bojomu ora bisa nindakake iku. Sawetara sasi, dheweke d wis ora ana kegiatan ing kabeh. Aku ngerti saperangan kaya sing. Ayu banget Filipino bojo lan bojo taun kepungkur lawas. Dheweke uga plus taun lawas. Padha duwe cilek wadon, supaya padha nikah kanggo nalika supaya wong iki aktif banjur bali. Saiki iku ora. Sampeyan ngerti apa sing lagi mikir, tengen. Ora, sampeyan don t. Uga, aku ora bisa pitutur marang sampeyan pengin wong liya mikir. Nanging kowe ngerti nalika aku weruh kuwi saperangan, aku duwe mung siji tembung dadi cepet liwat atine: AKEH. Aku wis krungu lanang saka Filipino kanca sambat dadi ala bab carane padha sengit ngirim bali dhuwit kanggo bojo s kulawarga lan sederek bali ing Filipina. Saiki, yen sampeyan minangka bojomu sing ora pikiran ngirim dhuwit liwat kanggo Filipina, banjur matur kaluhuran kanggo jenis jantung. Filipina pemerintah ora katon sawise kabeh sawijining wong uga, amarga padha sing akeh banget saka wong-wong mau lan alesan ngapa ana akeh banget saka wong-wong mau amarga kanggo kuwi sawijining negara cilik, padha jenis kaya edan. Kita sumelang kene bab kita Negara lan Federal Pemerintah ing Australia nanging ing comparison Pamaréntah ing Filipina, Pemerintah Australia wis mayuta-yuta kaping luwih ing-layanan delivery. Yen sampeyan wis tau ndharat kaki ing Filipina, ngene tau ngerti apa aku ngomong bab. Sampeyan wis tak iku ana kanggo ndeleng iku kanggo pracaya apa aku matur kene. Paling saka bojo s kulawarga lan sederek bakal nganggur lan kahanan urip bakal dadi dicokot atos lan angel. Nanging ora kabeh, supaya padha, sawetara wanita bakal teka saka uga kanggo nindakake kulawargané lan yen sing cilik (sampeyan d bakal tenan duwe kanggo bakal keganggu bab ngirim dhuwit kanggo Filipina amarga kulawargané saka kulawargané kelas tengah sing bisa katon sawise piyambak). Saiki, aku f ngirim dhuwit kanggo Filipina iku soko sing ngene sampeyan mikir bakal drive sampeyan perkakas, don t keganggu marrying wong Filipino wong wadon, malah yen dheweke minangka becik sing ngene bisa mati kanggo. Sajujure, cantik Filipino wong wadon bisa duwe dijupuk sembarang pick saka dheweke pacar bali ing dheweke dhewe negara. Apa sampeyan tau takon dhewe iki pitakonan, kok saiki dheweke wis karo sampeyan, lan nyenengake lawas ngentut (nuwun, nanging sing bener.)? Ora kabeh Filipino wanita sing emas penggali Paling Filipino wanita sing jenis, ngrawat, setya lan nambani sing lanang minangka raja. Nanging ana sawetara sing sawetara wanita sing bakal njupuk sampeyan kanggo alam bébas kulo lan sampeyan bakal mbayar kanggo iku karo dhuwit. Yen enom Filipino wong wadon iku banget clingy saka wiwitan ing dating sesambetan, wiwit takon kanggo iki lan sing tuku kula, tuku kula sing, banjur wong lanang, sing akeh duwe emas digger ing tangan. Ayo s ngadhepi iku, aku wis maca lan krungu crita saka Filipino wanita ninggalake lan divorcing sing banget lawas lanang nalika padha duwe kasempatan: sawise dheweke nemu Australia statuse dadi wargo permanen status. Ana apa-apa salah karo sing, everybody kepengin urip sing luwih apik. Bab apik, sampeyan wis diwenehi dheweke kesempatan lan sampeyan panginten sampeyan tresna marang dheweke, lan dheweke tresna sampeyan. Nanging kadhangkala, iku mung bisa dadi sak wentoro bab. Sampeyan menehi dheweke siji alesan kanggo ninggalake lan dheweke bakal ninggalake. Dadi, nalika dheweke godhong sampeyan, ngendi kowe mikir dheweke arep kanggo apa sabanjuré. Mungkin ana alesan ngapa sampeyan bisa uga wis ora akeh sukses karo dhewe jenis wanita (Australia wanita) lan mungkin pisanan bojo kiwa sampeyan amarga sampeyan ora ngerti carane kanggo dadi wong nyata kanggo bojoné ing panggonan pisanan. Wong-wong ing pub lokal ing ngarep kutha mangerténi sing wong lawas neson ngentut lan panjenengan nyoba ing njupuk bali menyang hubungan karo sembarang Australia wanita wis gagal. Dadi, wen t kanggo Filipina kanggo nyoba luck amarga sampeyan wis krungu saka mate nuduhake yen bocah-bocah wadon ana bakal mlumpat kabeh liwat sampeyan sawise sampeyan njaluk ana amarga sampeyan Westerner. Saiki yen sampeyan duwe cah wadon ayu sing manggen karo sampeyan ing Australia, lan yen sampeyan ora metu lan ketemu kanca-kanca, lan yen dheweke iku jenis saka cah wadon sing mbukak sosial (nanging sing ora biso ditompo socially), sampeyan d bakal sijine ing posisi angel yen sampeyan ana cemburu freak. Aku ngerti siji enom Filipino wadon, sing nikah wong lawas kanggo taun lan padha duwe saperangan saka anak sing cah enom saiki, nanging iki wong lawas katahan dheweke dikunci adoh ing hubungan ing farm. Iya ora ngidini dheweke kanggo sosialisasi karo tanggi utawa nggawe kanca-kanca anyar. Dheweke kapéngin kanggo njaluk metu, nanging kang motangaké t ngidini iku. Dheweke d takon marang kita Bisa lelungan lan ndeleng panggonan kaya Cairns, Mackay, Rockhampton, aku wes macet kene kanggo taun lan aku arep kanggo njaluk adoh kanggo nalika lan sampeyan wis tau diijini kula kanggo njaluk metu. Guess apa dheweke nindakake. Dheweke pegatan wong lan saiki dheweke wis urip karo wong liya meh padha umur minangka dheweke dheweke wis nglaras dheweke urip saiki. Nalika sampeyan sing lawas, sampeyan kudu dadi looking sawise lan mundhakaken anak, anak-anakmu. Sing kudu kedaden dangu kepungkur. Kabeh anak kudu saiki wis nikah lan ngene kudu mbah kakungipun. Nanging sakperangan alesan, yen manungsa njedhul metu saka dheweke terusan lair, sing arep kanggo duwe apa-apa iya — taun kepungkur karo garwa pisanan utawa kaloro bojo utawa apa wae. Mung masalah iku ngene tau ndeleng putu karo wong wadon iki lan ana bakal teka wektu nalika sampeyan ora bakal bisa kanggo katon sawise anak dhewe amarga sampeyan d bakal lawas banget lan frail, lan kabeh tanggung jawab bakal pindhah menyang bojoné enom. Nalika kita ketemu kanca-kanca, sing wis bayi-bayi lan bocah-bocah enom, dheweke mèri wong-wong mau. Dheweke ‘d nindakake sing bayi-bayi ing dheweke penyelundupan lan laksmana kapéngin dheweke’ d wis salah siji saka dheweke dhewe. Banjur dheweke bakal katon ing kula karo wong-wong aku arep muni iki jenis mata. Aku d njaluk ing petunjuk. Lan aku mikir aku Allah. Ing kene ing bab, wong wadon sing aran lengkap utawa supaya kula sijine iku nganggo cara iki, wong wadon sing aran lagi nyata wanita nalika padha bisa metokake anak. Dadi, yen sampeyan ana wong lawas lan dhokter s cut sampeyan produksi sperma pipe, sampeyan bisa uga lali sing idea kabèh marrying enom Filipino wadon sing ora tau kagungan kesempatan kanggo duwe anak. Aku wis katon saperangan kaya ing Australia wong wadon iku dadi setya, dheweke bisa wis pegatan dheweke lawas bojomu kanggo golek wong liya kanggo omah-omah lan duwe anak, nanging dheweke tresna marang dheweke isih karo wong. Nanging sampeyan bisa ndeleng ing kasusahan utawa kangen ing dheweke mata saben wektu dheweke meets dheweke kanca karo bayi-bayi lan bocah cilik. Sing soko sing s wis rek kanggo dheweke amarga lawas bojomu tindak ing piso dawa wektu kepungkur sadurunge dheweke ketemu dheweke. Don t lali kanggo nuduhake, tweet, link, kaya yen sampeyan wis sante kirim iki kanthi ngeklik sing nuduhake tombol ing ngisor iki. Thanks

About